Đorović testira nadolazeće snage u Podgorici

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 09.11.2018.
16:32
Izvor: Sportske.net

Selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović testiraće igrače rođene 1998. godine i kasnije u prijateljskim mečevima sa Crnom Gorom i Makedonijom.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Mladi reprezentativci koji su Srbiju odveli na Evropsko prvenstvo neće imati obaveze u novembru, ali će zato selektor Goran Đorović iskoristiti priliku da testira nadolazeće snage.

Selektor mlade reprezentacije okupiće igrače koji bi trebalo da budu deo U21 selekcije u narednom kvalifikacionom ciklusu i testirati njihov kvalitet.

U tu svrhu organizovane su prijateljske utakmice sa Crnom Gorom i Makedonijom, a evo i koga je sve selektor Đorović pozvao za novembarsku akciju.

Golmani: Marko Ilić (Voždovac), Aleksandar Stanković (Grafičar), Dušan Marković (Rad);

Odbrana: Aleksa Terzić (Crvena zvezda), Nikola Tričković (Rad), Erhan Mašović (Trenčin), Strahinja Bošnjak (Zemun), Dušan Joković (Sesvete), Nikola Pejović (Empoli), Zarija Lambulić (Proleter), Jovan Vlalukin (Teleoptik);

Sredina: Stefan Veličković (Čukarički), Uroš Račić (Valensija), Njegoš Petrović (Rad), Aleksandar Đorđević (Čukarički), Veljko Birmančević (Čukarički), Petar Mićin (Udineze), Aleksandar Mesarović (Vojvodina), Luka Ilić (Breda), Luka Adžić (Anderleht), Strahinja Jovanović (Proleter);

Napad: Igor Zlatanović (Radnik), Dejan Joveljić (Crvena zvezda), Nikola Gajić (Vojvodina), Đorđe Jovanović (Lokeren).

"Orlići" će i protiv Crne Gore i protiv Makedonije igrati u Sportskom centru FSCG u Podgorici. Termini su 15. i 19. novembar od 13 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Friday, 09.11.2018
17:41

Sta treba da se desi da bi Gajic zaigrao za A tim?