Đorović saopštio spisak - Dve trećine igrača iz Super lige!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 12.03.2018.
15:09
Izvor: Beta

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Goran Đorović saopštio je danas spisak igrača za kvalifikacioni meč protiv Gibraltara i prijateljsku utakmicu s Italijom.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Mladi fudbaleri Srbije meč protiv Gibraltara u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo igraće 23. marta u gostima, a četiri dana kasnije dočekaće Italiju u Novom Sadu.

Posle pet odigranih kvalifikacionih utakmica i isto toliko ostvarenih pobeda, izabranici Gorana Đorovića se nalaze na prvom mestu sa pet bodova više u odnosu na Rusiju, odnosno šest bodova koliko za Srbijom zaostaje Austrija.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Boris Radunović (Salernitana), Đorđe Nikolić (Tun), Milos Ostojić (Spartak ŽK) i Filip Manojlović (Hetafe);

Odbrambeni igrači: Nemanja Ćalasan (Spartak ŽK), Vukašin Jovanović (Eibar), Nikola Milenković (Fiorentina), Miladin Stevanović (Čukarički), Miroslav Bogosavac (Čukarički), Nemanja Vučić (Zemun), Erhan Mašović (Klub Briž) i Milan Gajić (Bordo);

Igrači sredine terena: Uroš Račić (Crvena zvezda), Luka Ilić (Crvena zvezda), Petar Mićin (Čukarički), Saša Lukić (Levante), Danilo Pantić (Partizan), Đorđe Denić (Rad), Aleksandar Mesarović (Vojvodina), Nemanja Radonjić (Crvena zvezda), Aleksandar Lutovac (Rad) i Luka Adžić (Crvena zvezda);

Napadači: Luka Jović (Ajntraht Frankfurt), Igor Zlatanović (Radnik) i Ivan Šaponjić (Zulte Varegem).

Posle utakmice sa Gibraltarom, Srbiju naredni kvalifikacioni susreti očekuju u septembru kada na svom terenu igraju protiv selekcije Makedonije, a zatim će gostovati u Rusiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Monday, 12.03.2018
19:06

A moze i Zlatanovic na jedno od krila pa da ubacimo Denica za sredinu pojacanu ili da opet pozajmimo Jovica koji je igrao prijateljske za nas:-) Milenkovic i Jovic su definitivno trebali da budu pozvani pre neki dan makar da budu isprobani na jednoj od naredne dve utakmice, mozda cak i Gajic (pa i Lukic-da li ga prati neko iz strucnog staba uopste, pitaj Boga!) jer su Basta, Rukavina i Ivanovic (postali) prakticno dinosaurusi.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Monday, 12.03.2018
18:59

Nikolic- Stevanovic, Milenkovic, ?, Bogosavac- ? (Zivkovic), Lukic, Pantic, Radonjic- Saponjic, Zlatanovic. Da smo samo doveli Gajica pa da predje Stevanovic na stopera, imali bismo citav tim od svojih (bivsih) igraca:-D

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 12.03.2018
18:28

Samo jedan igrac partizana...zar su toliko propali

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Monday, 12.03.2018
18:07

Hajde Adzic pa i Racic, ali Ilic?! Lalatovic je za ovog caj od kamilice i majcine dusice.