Đorović pred Nemce, neće mnogo menjati tim!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 19.06.2019.
21:23
Izvor: Sportske.net

Selektor mlade reprezentacije Srbije neće mnogo menjati tim u odnosu na onaj koji je izgubio od Austrije.

Beta/Dragan Gojić/Mo
Beta/Dragan Gojić/Mo

Povezane vesti

Mlada reprezentacija Srbije je izgubila prvu utakmicu na prvenstvu Evrope u Italiji i to od Austrije.

Niko nije očekivao poraz, pa ni selektor Đorović, a pred utakmicu drugog kola protiv Nemačke rekao je da je jedino bilo bitno da se ekipa odmori.

"Nikome nije prijao poraz od Austrije, ali verujem u ove momke, jer znam da imaju kvalitet za mnogo više od onoga što smo prikazali u prvom kolu. Radili smo dosta na psihološkom planu. Bitno je bilo i da se ekipa odmori. Čim se izgubi utakmica – kolektiv je podbacio. I nema razloga da nešto radikalno menjamo. Ovi igrači su nam u prošlosti dali mnogo toga i ne treba da posle jednog poraza sve to zaboravimo. Nije ni njima lako pao ovaj poraz, ali moraju da se podignu. To je sve sport, postoje pobede i potoje porazi", rekao je Đorović.

Od Andrije Živkovića su mnogi daleko više očekivali na prvom meču, ali srpski reprezentativac i kapiten na prvom meču nije pokazao kvalitet.

"Teško je kad se izgubi prva utakmica. Posle utakmice nismo ni mogli da razgovaramo, vruće su glave bile, bolje je bilo pustiti da prenoći. Posle smo razgovarali, dogovorili se da ne smemo da ulazimo u meč kao protiv Austrije. Moramo jače, agresivnije, pametnije. Dobili smo jedan veliki šamar i uveren sam da smo se trgli, dobro razmislili o svemu. Bićemo pametniji sada, jer imamo mi šta da pokažemo. Nismo autsajderi protiv Nemačke! Znamo protiv koga igramo, znamo gde smo, samo moramo da pokažemo i naš kvalitet. Nema više vraćanja na Austriju, nema ni vremena. Samo mislimo o Nemačkoj", rekao je Andrija Živković.

Utakmica protiv Nemačke počinje od 21 čas u četvrtak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 20.06.2019
19:16

Da ne zaboravim da napisem da je trebao da pozove i Vanju bar kao drugog ili treceg golmana, nije za prvog, ali, bio je tu i zasluzio da ide.

avatar
Gogi-11
Thursday, 20.06.2019
17:09

Ma,sta da menjas kada ti gazde ne daju a sastav ces dobiti pred pocetak....eee tugoo

avatar
Kokorayko
Wednesday, 19.06.2019
23:09

Djorke, ne menjaj dobitnu kombinaciju.

avatar
Dorotej
Wednesday, 19.06.2019
22:58

Posle itakmice smo čuli "Mi smo Srbi". Jedni smo se zezali na ovom portalu šta to znači, pa da vidimo. Da li će biti "pukovnik" ili "pokojnik".

avatar
REVOLT OF MILAN
Wednesday, 19.06.2019
21:25

Sad kad njih pobedimo, a izgubimo od Danske Hahaha Ko je rekao SP '10:-D