Đorđeviću "žao svoje dece", nakon eliminacije od Danaca ima posebnu poruku za navijače Zvezde!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 04.03.2020.
19:58
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

Strateg omladinaca tima iz Ljutice Bogdana podelio svoje utiske posle poraza u Ligi šampiona.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Šef stručnog štaba Slavoljub Đorđević preneo je utiske posle poraza od Mitjilanda (0:3) i eliminacije iz Omladinske Lige šampiona.

Takođe, čestitao je svojim izabranicima na svemu što su do sada uradili.

"Veoma mi je žao moje dece, ali i navijača što smo završili ovaj put na ovakav način. Kao jedna od najmlađih ekipa, uz to treba dodati da sam sa 14, 15 momaka igrao ovo takmičenje, napravili su neverovatno veliki uspeh. Mislim da će se najbolje videti koliki je ovo uspeh tek kad prođe određen period. Psihološki su ušli malo slabije u meč. Međutim treba da radimo još bolje, da naučimo nešto iz ovoga. Ne treba ovu decu razapinjati, verujem da Crvena zvezda ima veliku perspektivu u ovim momcima i da treba obratiti pažnju na njih", poručio je Đorđević.

Trener omladinaca Zvezde je ipak zadovoljan učinjenim.

"Rekao sam i u najavi utakmice, kao i pred svaki meč u grupi, da sam ponosan na njih, bez obzira šta uradili danas. Izgubili smo, ali im se zahvaljujem na svemu što su uradili na svim utakmicama do sada. Analiziraćemo ovaj meč, deca su ušla malo lošije u utakmicu. Mislim da nam je ovo najlošija utakmica ove sezone, govorio sam da je ovo najteža utakmica za pripremu jer je Midtjiland jedna ozbiljna ekipa. Primili smo gol iz individualne greške, ali Aca Lukić je dete koje je dalo gol Bajernu, Partizanu, koje u 365 dana ima jednu lošu utakmicu. To je sve fudbal i to moramo prihvatiti i naučiti iz ovoga. Krivo mi je što smo završili evropski put na ovakav način, uz fenomenalnu atmosferu, ali ponavljam, treba čestitati ovoj deci na svemu", zaključio je Slavoljub Đorđević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 05.03.2020
14:28

Direktor omladinske skole da podnese neopozivu ostavku jer vodi stetnu politiku po klub. Mi umesto da smo iskoristili ove dve godine da u Ligi Sampiona promovisemo nasu omladinsku skolu i da podignemo cenu igracima, mi nase omladince promovisemo u nasoj filijali Graficar, a Ligu Sampiona igramo sa decacima dve godine mladjim od ostalih ucesnika gde nismo ravnopravan protivnik. Stvarno sramota kakav nesposobnjakovic je na celu nase omladinske skole.

avatar
Dorotej
Thursday, 05.03.2020
11:29

Čoveka iznerviraju emotivne poruke naših trenera "žao ga dece". A i meni je žao, žao mi je što Zvezda nema boljeg trenera za svoju decu. Ovako ispada da nas "šamara" ko stigne u svim uzrastima, od petlića do seniora. Upravi Zvezde bi poručio da dignu status trenera mlađih generacija, da podignu plate i privuku stručne ljude, da se ugledaju na strane klubove kao što je Ajax (u kome trenira mlade i naš čovek). A koliko su stvarno dobri ti Danci, videćemo kada budu igrali sa pomenutim Ajaxom.

avatar
Dorotej
Thursday, 05.03.2020
11:16

Mi u svim uzrastima fudbala imamo frazu "moramo da se nešto naučimo iz ovoga", pa se nikada ništa ne naučimo. Zato je takva izjava Đorđevića iritandna, jer uči decu od malena da se opravdavaju. Bolje bi bilo da ih uči kako da pobeđuju.

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 04.03.2020
22:17

Taj Lukic ce biti odlican fudbaler!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 04.03.2020
21:44

Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan, rasturio zvezda Mitjalan, Mitjalan, Mitjalan hahahaha

avatar
Dorotej
Thursday, 05.03.2020
14:25

Voli svoj klub i ne mrzi druge. Sa ovakvim komentarima samo kažeš kompleks Zvezda. Nisam ti ja kriv da navijaš za manji klub, to se uostalom videlo na derbiju i posle njega. Vaš fudbaler je objavio na Instagramu sliku navijača Zvezde. Nije ti lako.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 06.03.2020
20:00

Nisam ti ja kriv što navijaš za najmanji klub na svetu koji pošteno i regularno ne može ni u mlađim selekcijama da osvoji nešto, uče decu lopovluku od malih nogu i u tome nema nikakve veličine. Dok sam vam pisao kako zvezda dobija utakmice uz pomoć sudija i protivnika i u omladinskoj ligi likovali ste, e sada je došlo mojih 5 minuta. Trpi i ćuti.