Đorđe Ivanović - Kakva drama, pa preokret!

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.01.2018.
09:20
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Da se samo on pitao, sve bi bilo završeno znatno ranije. Ovako mu je trebalo mnogo nerava da izdrži ogromnu neizvesnost.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Đorđe Ivanović je blistao protekle jeseni u dresu subotičkog Spartaka i skrenuo pažnju i Partizana, ali i nekoliko klubova iz inostranstva koji su silno želeli da ga ove zime angažuju.

Partizan možda nije bio najizdašniji kada su finansijski uslovi u pitanju, ali je bio najuporniji i na kraju ostvario svoj cilj jučerašnjom realizacijom transfera.

Ipak, utisak je da je ključno u celoj priči bilo to što je sam Ivanović želeo samo u Partizan, maltene se i ne obazirući na ponude koje su mu stizale sa drugih strana.

To je nedavno i javno otkrio, pa konačan epilog i nije iznenađenje.

Ipak, dugo je trebalo upravama dva kluba da dođu do dogovora, a na kraju je sve postalo čak i dramatično, što je Ivanović otkrio u izjavi za današnji ''Sportski žurnal''.

On priznaje da je teško podneo sve veću neizvesnost, a kulminacija je usledila juče, kada su Subotičani već trebalo da krenu na pripreme u Tursku.

''Iz dana u dan iščekivanje, razgovori, pregovori...i u poslednji čas, kada sam već ušao u autobus sa ekipom da pođemo na aerodrom, poziv da je konačno postignut dogovor dva kluba oko mog transfera.

Sada mogu da odahnem i da se skoncentrišem na obaveze koje me čekaju'',
otkrio je Ivanović.

On će danas biti i zvanično promovisan, ugovor sa Partizanom je na četiri godine, a Spartak će na ime obeštećenja zaraditi 400.000 evra plus 20 posto od sledeće prodaje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Tuesday, 23.01.2018
11:44

Znao sam da će Partizan dati više nego što treba. Sposobna uprav, svoje igrače prodaje najmanjem ponuđaču, a kupuje po najvišoj ceni. Ipak, dečka je trebalo dovesti, tako da to neznatno povećanje i procenti nisu bitni.