Đerlek: "Nikako da probijem led"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.07.2018.
10:10
Izvor: Sportske.net

Mladi fudbaler Partizana Armin Đerlek još uvek čeka na prvenac u crno-belom dresu.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Talentovani vezista Partizana Armin Đerlek upisao je u četvrtak novi nastup u dresu kluba iz Humske. Partizan je sinoć ugostio Rudar i novom pobedom rezultatom 3:0 overio plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Sigurno da smo u utakmicu ušli opuštenije. Nismo imali toliko imperativ rezultata jer smo rešili, koliko-toliko, dvomeč tamo. Ušli smo dobro, dali gol na vreme, do poluvremena smo uvećali vođstvo i onda mirno priveli utakmicu kraju", rekao je Đerlek.

Mladog fudbalera ni sinoć nije hteo gol, još uvek čeka na takmičarski prvenac u crno-belom dresu iako je bilo dosta šansi da do njega dođe od početka godine.

"I drugi deo prošle sezone, a evo i nova je počela tako. Nikako da probijem led, da dam gol u tim takmičarskim utakmicama, ali najbitnije je da ekipa pobeđuje i da dobro igra", konstatuje Đerlek.

Dve pobede bez primljenog gola, dobar početak nove sezone?

"Sigurno da nam dosta znači na planu samopouzdanja. Već u nedelju imamo utakmicu u Surdulici i tamo idemo na pobedu", dodaje mladi vezista.

U nastavku takmičenja crno-bele čeka dvomeč sa ekipom litvanskog Trakaija.

"Čvrsta ekipa, možda i nalik ovoj. Braniće se i igrati na tranziciju", zaključak je Armina Đerleka.

Partizan u nedelju gostuje u Surdulici u okviru prvog kola Super lige, a dan kasnije saznaće imena potencijalnih rivala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Prvi meč protiv Trakaija crno-beli igraju 26. jula u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Friday, 20.07.2018
13:02

Đerlekove karakteristike više odgovaraju centralnom veznom igraču pre nego li krilu što je pokazala utakmica protiv Rudara.