Đerlek nakon debija: "Dobre partije put do uspeha"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 19.02.2018.
20:13
Izvor: Sportske.net

Stopama Adema Ljajića u nedelju je krenuo još jedan talentovani fudbaler iz Novog Pazara.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Najveće otkrovenje Partizanovih zimskih priprema na Kipru, Armin Đerlek, dobio je priliku da debituje u crno-belom dresu na gostovanju lučanskoj Mladosti.

Sa nepunih osamnaest godina Armin Đerlek je ostvario jedan od svojih snova ali ističe da je debi u Partizanovom dresu tek prvi korak u njegovoj karijeri.

"Mnogi dečaci sanjaju da jednog dana zaigraju za prvi tim Partizana, mnogo njih i ne dosanja taj san, a ja sam ga eto ostvario sa sedamnaest godina", počinje svoju priču Armin Đerlek.

Tokom pripremnog perioda na Kipru mladi fudbaler iz Novog Pazara prikazao je jako dobra izdanja, postigao dva gola u duelima sa Ermisom i Šahtjor Soligorskom tako da je bilo očekivano da mu Miroslav Đukić vrlo brzo pruži šansu da debituje u takmičarskoj utakmici.

"Hvala šefu Đukiću na ukazanom poverenju i šansi da zaigram od prvog minuta. Ujedno bih se zahvalio i saigračima koji su me u svakom trenutku bodrili na terenu. Bilo je dosta članova porodice i prijatelja na utakmici u Lučanima. Mnogi su ispratili meč preko televizije, ali su pre svega veoma srećni da je još jedan njihov sugrađanin zaigrao za Partizan", dodaje Đerlek.

Mnogi su već posle prvog meča sa Viktorijom zažalili što Armin Đerlek nije licenciran za Evropu, ali omladinski reprezentativac ističe da njegovo vreme tek dolazi.

"Nisam licenciran za Evropu, ali predamnom je tek vreme. Nemam ni osamnaest godina i na meni je da pre svega zaslužim da budem standardan igrač u crno-belom dresu. Samo su dobre partije  put uspeha, a rad i odricanje putokaz za dobre igre i napredak, posle sve dođe samo od sebe", završava Armin Đerlek.

Partizan je u nedelju savladao lučansku Mladost nakon preokreta u završnici utakmice, a Armin Đerlek je na terenu proveo 67 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi G0L iz kornera
Tuesday, 20.02.2018
05:57

Armin Djerlek je buducnost partizana.

avatar
Tuesday, 20.02.2018
04:20

i kao stopama adema ljajica biti proteran iz reprezentacije...budala...dete , ali budala

avatar
AlexPFC
Monday, 19.02.2018
22:05

Armin je izuzetno talentovan fudbaler i treba ga forsirati što je više moguće u domaćem prvenstvu. Imaćemo mi u njemu odličnog driblera, asistenta i gol igrača. Red je da konačno neko dostojno zameni Saleta Ilića. Srećno mali!