Đani Ćurčić briljirao na konferenciji - O telepatskom instinktu iz dalekog Londona, vranjanskoj ''Bombonjeri'', latinoameričkom senzibilitetu...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.02.2019.
09:59
Izvor: Sportske.net

Novi trener u vranjanskom Dinamu izašao pred novinare posle pobede njegovog tima nad Spartakom na startu drugog dela sezone.

Screenshoot/YouTube/Superliga Srbija
Screenshoot/YouTube/Superliga Srbija

Povezane vesti

Znate već, harizmatični Saša Ćurčić je ove zime iznenadio prihvatanjem ponude iz Vranja da se uključi u rad stručnog štaba tamošnjeg Dinama, iako je već godinama unazad živeo u Londonu.

Debi na novoj dužnosti imao je proteklog vikenda, kada je Dinamo u Surdulici savladao ekipu Spartaka iz Subotice sa 1:0 i najavio beg sa dna tabele.

Posle meča, pred novinare je u ime pobedničke ekipe izašao upravo Ćurčić, koji je uzgred objasnio i kako je došlo do njegovog angažmana u Vranju. Da li je presudila ''telepatija''?

''Želim da se zahvalim igračima na fer i korektnoj igri i besprekornom ponašanju. Šta da vam kažem, odradio sam samo dva treninga sa ovom decom, ali imao sam jedan telepartski instinkt iz dalekog Londona, njihova energija, energija ovog kluba i ove lepo vaspitane dece došla je do mene tamo.

To je pokazatelj i odgovor svima koji se pitaju zašto sam ja došao u Vranje. Izuzetno sam ponosan na ovu decu, što se tiče taktičkog postavljanja i discipline su odradili besprekorno'', istakao je Ćurčić.

Onda je otkrio zanimljive planove za naredni period.

''Zna se šta ko radi u odbrani, dovešćemo jedan, što se kaže, latinoamerički senzibilitet na lopti, radićemo i na toj poslednjoj trećini. Znate kako je kada ceo jedan grad živi za fudbalski klub, iako igramo na tuđem terenu, pokazali smo karakter.

Znate, na vranjanskoj ''Bombonjeri'' na kojoj ćemo mi napraviti taj ambinjent, daćemo krila toj deci.

Menjaćemo i par sistema u toku igre, moramo samo studiozno da radimo, do najsitnijih detalja, da svako zna šta radi.

Tabela nije pravi odraz kvaliteta ovog tima...'', zaključio je on.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke