Đalović: "Svako svojim putem..."

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.07.2017.
00:06
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Najbolji strelac podgoričke Budućnosti iz prethodne sezone poručio je da bi "njegov slučaj" brzo trebalo zaboraviti kako bi se ekipa što bolje spremila za revanš sa Partizanom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Momak koji je trebalo da bude "udarna igla" Budućnosti u dvomeču sa Partizanom suočio se u utorak ujutru sa situacijom koju nije mogao da podnese.

Radomiru Đaloviću saopšteno je da će utakmicu sa Partizanom početi kao rezerva što iskusni napadač nije želeo da prihvati, a nakon toga je usledila reakcija trenera Kažića i kluba.

Strateg Budućnosti odstranio ga je iz tima, dok je klub posle prvog meča u Beogradu otvorio disciplinski postupak protiv svog igrača i suspendovao ga do daljeg.

"Nadam se da će se sve što brže rešiti da možemo svi da nastavimo svojim putem. O ovome više ne bi trebalo pisati i pričati, jer je sad najvažnije da se Budućnost spremi i prođe Partizan", poručio je večeras u izjavi "Vijestima" Đalović.

Trener šampiona Crne Gore u utorak je posle meča saopštio novinarima da više ne računa na Đalovića, a posle najnovije izjave iskusnog napadača jasno je da će saradnja biti okončana.

Partizan je u prvom meču odigranom u Humskoj slavio sa 2:0. Revanš je na programu 18. jula u Podgorici.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DejanGrobar85
Thursday, 13.07.2017
08:19

Djale,zelimo ti srecu ja i moja cerka.Mi smo se slikali sa tobom na Zlatiboru i zamolil te da ne zapinjes proriv Partizana.Naravno bila je to sala.Bilo mi je zao sto te nisam gledao protiv svog voljenog kluba.Ti si gospodin covjek!Srecno

avatar
Prdonja
Thursday, 13.07.2017
14:55

A on buraz zbog tebe nije htio da igra tu utakmicu...ovo je ekskluziva e :) salim se. Pozdrav za tebe i cerkicu.

avatar
DejanGrobar85
Monday, 17.07.2017
13:17

Hvala,tako se poklopilo ;)