Disonantni tonovi iz Partizana, evo šta kaže uprava o finalu Kupa!

Autor: Ivan Cvetković
petak 17.05.2019.
09:10
Izvor: Sportske.net, informer

Čeka se konačna odluka.

screenshot: Youtube.com
screenshot: Youtube.com

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana uspeli su da se plasiraju u finale Kupa Srbije pošto su eliminisali Radnički u Nišu, pogodak koji je presudio na Čairu bio je delo Zorana Tošića.

Odmah po završetku jučerašnje utakmice krenule su glasine o tome da bi finale Kupa moglo da se izmesti iz Niša i da se odigra na jednom od stadiona finalista - Partizana ili Zvezde.

I dok su neki igrači "Parnog valjka" poput Tošića i Vladimira Stojkovića izrazili želju da se finale igra na nekom drugom mestu zbog stanja terena na Čairu, potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić smatra da provbitna odluka Fudbalskog saveza Srbije treba da ostane na snazi.

"Finale Kupa je na početku takmičenja zakazano od strane FSS u Nišu, i za nas se igra u Nišu. Partizan ne vidi nijedan razlog da se odluka organizatora sada menja. Ne vidimo nijedan razlog da se odluka ne ispoštuje, čak i u slučaju kada je protivnik Crvena zvezda."

"Mi smo prošle godine iz bezbednosnih razloga uputili predlog FSS da se finale iz Surdulice premesti upravo u Niš, ali je taj predlog odbijen. Ako bi se sada finale izmestilo, u Nišu bi trebalo da se zapitaju da li su oni nedonošče koje iz FSS nikad ne žele za domaćina", kazao je Vuletić u izjavi za Informer.

Finale najmasovnijeg srpskog fudbalskog takmičenja igra se 23. maja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Friday, 17.05.2019
15:14

Koja pakost covece . Pa vasi igraci kazu da je teren ocajan. Pogubili razum komplet

avatar
ddr16
Friday, 17.05.2019
11:03

jao sto se iz partizana brinu za nis,kako je to lepo :)
zalili su se svi na teren u nisu jer je jedan on najlosijih u ligi,a sad odjednom hoce na njemu da igraju finale.
realno su svesni da je zvezda kvalitetnija od njih i da im je sansa los teren i nadaju se da ce se bolje snaci na njemu,kao sto je zvezda na njivi izbacila krasnodar i to je ok razmisljanje sa njihove strane,ali ove price i bajke kako bi zbog grada nisa i radnickog trebalo da se igra tamo su smesne.
a to sto imaju 4 navijacke grupe iz beograda do nisa da idu nema veze,verovatno ce vuletic da obezbedjuje ceo auto put

avatar
Pipo Inzagi
Friday, 17.05.2019
10:19

Naravno da ne žele da se promeni stadion ali ne iz razloga koje pominju nego zbog sopstvene koristi jer se nadaju da na lošijem terenu imaju veče šanse...kao tim koji igra antifudbal veće šanse imaju na takvom terenu od tima koji gaji pas igru i koji je tehnički druga dimenzija za njih...naravno sve su upakovali u njihovu borbu za zaštitu prava i zaštitu grada Niša....

avatar
Old_school
Friday, 17.05.2019
10:06

Bitno da si ti kontra svega. Naravno, odgovara ti ona kaljuga jer je Zvezda tehnicki duplo bolja pa tu vidis sansu za vas hrkljus fudbal.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 18.05.2019
00:08

Tvoj komentar je prava definicija povrsnosti, brukas svoj nadimak, veruj mi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 17.05.2019
09:28

Disonantni tonovi iz zvezdin saveza: stadion jadničkog je licenciran kao bezbedan za SL, a ne i za finale kupa! Na njemu će moći da se igraju utakmice UEFA-e, a ne i kupa zvezdinog saveza. To znači da nešto tu nije regularno. Ustvari ništa nije regularno osim Partizana koji jedini pošteno igra od svih srpskih kluba - dupla kruna ole!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 17.05.2019
09:26

Da li shvatate da nismo sekta? Ako odluce da prebace finale u Beograd, neka se igra kod njih, ne treba nam nikakav zreb, a jos manje odluka da budemo domacini.

avatar
Südkurve München
Friday, 17.05.2019
09:20

Финале само на ЈНА