Dirljiv oproštaj Slavoljuba Muslina od Gorana Bunjevčevića

Autor: Darko Mitrović
petak 29.06.2018.
20:58
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Povodom prerane smrti direktora reprezentacije Srbije Gorana Bunjevčevića oglasio se i naš bivši selektor Slavoljub Muslin.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

U vreme dok su se naši reprezentativci sinoć vraćali iz Rusije sa Svetskog prvenstva, a posle poraza od Brazila, stigla je strašna vest da je u 46. godini preminuo Goran Bunjevčević, direktor našeg nacionalnog tima koji je više od mesec dana vodio najvažniju borbu posle teškog moždanog udara, ali nažalost nije uspeo da je dobije.

Tokom današnjeg dana usledile su brojne reakcije i iz Srbije, ali i iz Engleske i Holandije, gde je Bunjevčević branio boje Totenhema, odnosno Den Haga.

Reakcije i dalje stižu, a ''Novosti'' su večeras objavile i izjavu bivšeg selektora reprezentacije Srbije Slavoljuba Muslina, koji je Bunjevčeviću bio trener od 1999. do 2001. godine, dok su obojica bili u Crvenoj zvezdi.

Njihova saradnja nastavljena je i u reprezentaciji Srbije, a Muslin je u svojoj izjavi podsetio na sve to, kao i na velike Goranove ljudske kvalitete.

''Izgubio sam velikog prijatelja kojem sam bio trener u Zvezdi, gde sam video kakav je igrač i koliko dobar čovek. Goran je bio najzaslužniji za moj dolazak na mesto selektora i jedan od onih koji je živeo za naš odlazak na Mundijal. Osećam veliku tugu i delim je sa njegovom porodicom'', izjavio je Muslin.

Podsetimo, komemoracija povodom smrti Gorana Bunjevčevića biće održana sutra u 10 časova u velikoj sali Skupštine Beograda, u Starom dvoru, dok je sahrana takođe sutra u 15 časova na Novom bežanijskom groblju.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke