Dirljiv oproštaj od Partizana, napadač navijačima poručio samo jedno!

Autor: Ivan Cvetković
petak 28.08.2020.
12:29
Izvor: Sportske.net, Beta

Ivanović će potpisati ugovor sa Olimpijom.

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Dosadašnji fudbaler Partizana Đorđe Ivanović poželeo je danas "crno-belima" da osvoje titulu i plasiraju se u grupnu fazu Lige Evropa i rekao da je boravak u beogradskom klubu jedna od najlepših epizoda njegovog života.

"Mom Partizanu želim da osvoji titulu i uđe u grupnu fazu Lige Evropa. Nema tu mnogo priče, oni žele i to mogu. Samo je pitanje trenutka kada će kockice da se poklope i da Partizan opet bude šampion", rekao je Ivanović, saopštili su "crno-beli".

Ivanović je posle dve godine napustio Partizan i prešao u ljubljansku Olimpiju, odakle je došao štoper Maki Banjak.

"Zahvaljujem svima u klubu, svima na SC Partizan - Teleoptik koji su 24 sata sa nama. Jedna od najlepših epizoda mog života! Hvala navijačima i ne zaboravite da je Partizan iznad svih", naveo je Ivanović.

On je rekao da se jutros pozdravio sa saigračima i da mu nije bilo lako.

"To su momci sa kojima sam proveo dve i po godine u klubu, sa kojima sam od prvog dana delio i dobro i zlo. Mnogi od njih su mi postali veliki prijatelji i koliko god je ovaj rastanak samo fudbalski, ne moze da ne zaboli", naveo je.

baner

On je rekao da je sa saigračima doživeo mnogo lepih trenutaka i da su svi disali kao jedan.

"Kada sam došao u Partizan, to je za mene bio totalno drugi svet. Svi mislimo da kada postignemo rezultate, da smo uvek spremni i zreli za prelazak u jedan tako veliki klub, ali tek kada dodjete, vidite da je to druga fudbalska dimenzija. A ti momci su od prvog dana bili uz mene i kada sam sumnjao u sebe vraćali su mi nadu", dodao je Ivanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Friday, 28.08.2020
22:05

Jako mi je krivo. Igrač koga nismo ni probali na poziciji koju je igrao u Spartaku i bio najbolji igrač lige (nešto kao Henderson u Liverpulu, između zadnjeg i centralnog veznog; ali bi naš Henderson - Ivanović, bio mnogo opasniji po gol protivnika).