Dinamo u naletu, Kosan oprezan

Autor: Beta Beta
četvrtak 28.02.2019.
18:16
Izvor: Beta

Trener fudbalera Napretka Milorad Kosanović rekao je danas da će prvenstvena utakmica protiv Dinama biti komplikovana, ali svakako zanimljiva.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Napretka Milorad Kosanović rekao je danas da će prvenstvena utakmica protiv Dinama biti komplikovana, ali svakako zanimljiva.

"Očekuje nas veoma interesantna utakmica koja može u jednom delu da bude čak i komplikovana. Na nama je da pokažemo želju da se takmičimo što bolje možemo i da napravimo najbolji mogući rezultat. Bez obzira na slabosti koje smo pokazali u prva dva kola, koje su više objektivne nego subjektivne, mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji", rekao je Kosanović na konferenciji za novinare.

Napredak će gostovati Dinamu u 24. kolu Super lige Srbije.

"Momci su svesni zadatka i načina na koji treba da se ponašaju jer će to biti jako važno, ne samo zbog te utakmice, već i zbog utakmica koje nam slede. Ako budemo u tom delu na nivou, ako zadržimo mir i prisebnost, ne postoji nijedan razlog da se ne nadamo pozitivnom rezultatu", naveo je Kosanović.

Po njegovim rečima, ekipa Dinama se, iako je poslednja na tabeli srpskog prvenstva, ne razlikuje mnogo od ostalih iz donjeg dela tabele.

"Dinamo je ekipa koja je slična svim i po filozofiji fudbala i po načinu na koji ga interpretiraju. Imaju malo bodova, ali je razlika između Dinama i drugih klubova iz donjeg dela tabele samo u broju bodova, ne u kvalitetu igre ili igrača", kazao je Kosanović.

Napredak neće moći da računa na povredjene Dušana Veškovca i Stefana Deaka, dok je zbog visoke temperature upitan nastup Envera Alivodića.

Fudbaler Napretka Nemanja Petrović rekao je da je cilj njegovog kluba pobeda.

"Svakako idemo na pobedu. Oni su u poslednje tri utakmice uzeli sedam bodova od mogućih devet, u dobroj su formi, ali to nas ne treba da zamara. Nama je bitno ono što mi donosimo na teren i to je jedini put do pobede", rekao je Petrović.

Utakmica Dinamo Vranje - Napredak Kruševac igraće se u subotu od 15.00 u Surdulici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke