Dinamo traži odlaganje utakmice sa Vojvodinom?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.03.2019.
13:07
Izvor: Sportske.net

Radovi na stadionu u Vranju još uvek nisu završeni, a Dragan Antić najavljuje odlaganje utakmice sa Vojvodinom.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Pokušali su u Vranju da urade sve kako bi stadion bio spreman do utakmice 28. kola sa Vojvodinom, ali radovi još uvek nisu završeni.

Tribina je ofarbana, stolice postavljene, ali prvi čovek kluba Dragan Antić tvrdi da još ima posla i da Komisija za stadione, bezbednost i sigurnost neće doći danas.

"Komisija neće doći danas, promenili smo, pa ih očekujemo u četvrtak ili petak. Rekli su mi da ih nazovem kad sve završimo. Upravo sređujemo pločice i kompletnu svlačionicu, tako da bi u četvrtak ili petak sve trebalo da bude gotovo", rekao je Antić, a prenose "Južne vesti".

Vranjanci se uzdaju u to da će posao biti završen do kraja radne nedelje i da će Komisija dati "zeleno svetlo" da utakmica sa Vojvodinom bude odigrana, ali ako tako ne bude...

"Mi tražimo od Saveza da nam dozvoli odlaganje duela sa Vojvodinom, ali čekamo da vidimo da li će da odobri. Kako je mogao Spartak, i ne samo Spartak, nego još dva-tri kluba koji su menjali stadion u sred sezone, zašto isti aršini ne bi važili za sve?", dodaje Antić.

Dinamo bi dve od tri utakmice završnice preliminarnog dela Super lige trebalo da odigra u Vranju, a zatim bi i u plej-autu svoje utakmice kao domaćin igrao na svom stadionu.

Ostaje da se vidi da li će FSS imati sluha za Vranjance ili će Dinamo za vikend morati da ugosti Vojvodinu u Surdulici ukoliko radovi na stadionu ne budu završeni.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Tuesday, 26.03.2019
19:21

Ja bih voleo da im odobre, pa da igraju pred 2-3 hiljade svojih sugrađana.