"Dinamo nije ispalo pre vremena" - Trener Vranjanaca ponovo briljirao na konferenciji

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 17.12.2018.
19:13
Izvor: Sportske.net

Superligaš iz Vranja upisao je važna tri boda na gostovanju Zemunu i tako zadržao nadu za opstanak u elitnom društvu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Prežalili su mnogi Dinamo posle 20 odigranih kola u domaćem prvenstvu, ali je superligaš iz Vranja u poslednjem meču jesenjeg dela sezone upisao pobedu i zadržao nadu.

U derbiju začelja Dinamo je kao gost savladao Zemun sa 2:1 i tako stigao do deset osvojenih bodova na ulasku u poslednju trećinu ligaškog dela sezone.

Svoj komentar dešavanja na utakmici u Gornjoj varoši dao je i trener Dinama Radmilo Raca Jovanović.

"Dinamo je dokazalo da nije ispalo iz lige pre vremena... Čekamo proleće i dokazaćemo... Pravimo stadion sad u Vranju i videćete kako ćemo još bolje da odigramo", rekao je Jovanović posle utakmice.

Trener Dinama još jednom je imao zanimljiv performans na konferenciji za medije posle utakmice. Govorio je o golovima koje je njegov tim dao u drugom poluvremenu, premda je izjednačujući pao u poslednjem minutu prvog dela, a zanimljivo je bilo i pljuckanje u mikrofon nakon što je završio izlaganje.

"Čestitam Zemunovim i našim igračima na ovom terenu što su pokazali. Primili smo gol nesmotreno. U prvom poluvremenu Zemun je nešto i bio bolji od nas, ali i mi smo imali šanse. Drugo poluvreme smo izašli, tako smo dobro odigrali u kontri i dali smo dva gola. Mislim da smo zasluženo pobedili", dodao je Jovanović.

Ovo nije prvi put da Raca Jovanović "briljira" na konferencijama. Svi se sećaju konferencije za medije posle duela sa Temnićem u Prvoj ligi Srbije kada se sa aktuelnim šefom struke OFK Bačke prepirao oko toga ko će prvi govoriti.

Nedavno je u Humskoj šokirao javnost izjavom da će golmanu Urošu Đuriću završiti karijeru zbog loše partije na gostovanju Partizanu.

Kako je izgledalo današnje obraćanje posle pobede nad Zemunom možete pogledati u prilogu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke