Dinamo ''lak zalogaj'', Zvezdina ''šetnja'' do osmine finala

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.10.2018.
15:50
Izvor: Sportske.net

Zvezda nije dozvolila iznenađenje u Vranju, laka i ubedljiva pobeda srpskog šampiona.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde uspešno su započeli i takmičenje u Kupu Srbije.

Oni su danas kao gosti savladali Dinamo na stadionu ''Jumko'' u Vranju sa 2:0 i izborili plasman u osminu finala Kupa Srbije.

Na vodeći gol se čekalo 14 minuta, a onda je Stefan Hajdin odlično probio po levoj strani, još bolje centrirao po zemlji za Nikolu Stojiljkovića, koji preciznim udarcem šalje loptu u mrežu - 1:0.

Zvezda je imala potpunu terensku inicijativu, ali se iz nje nije izrodilo previše ozbiljnijih prilika za golove tokom prvog poluvremena. Pokušavao je Ebisilio u više navrata, potom Jovičić iz daljine, kao i štoper Rašid Sumaila, ali nisu bili precizni.

U poslednjem minutu prvog dela igre, Dejan Joveljić je savladao golmana Đurića, ali iz nedozvoljene, ofsajd pozicije, pa ovaj gol nije priznat.

Ali, što je propustio tada, Joveljić je nadoknadio sredinom drugog poluvremena, u 62. minutu. Ebisilio je započeo tu brzu akciju, nastavio Simić koji iskosa sa desne strane ''spaja'' Dejana Joveljića sa golom, a mladom napadaču nije bilo teško da sa par metara udaljenosti duplira Zvezdinu prednost - 2:0.

Inače, Simić je u poluvremenu zamenio strelca prvog gola, Nikolu Stojiljkovića, a tokom drugog dela igre prilku sa klupe u ekipi Crvene zvezde dobili su i Dejan Meleg i Milan Jevtović.

Do kraja meča nije bilo ozbiljnijih prilika za gol, a dodajmo i da je Zvezda u poslednjih nekoliko minuta imala i igrača više na terenu, pošto je u domaćem timu isključen Nikola Stevanović.

Dinamo: Đurić - Stanković, Gašić, N. Stevanović, Jovanović - Jokić, M. Stevanović (od 46. Karapandžić), Propadalo, Suraka, Ratković (od 34. Radivojević) - Stanojević.

Crvena zvezda: Popović - Gobeljić, Sumaila, Babić, Hajdin - Srnić, Jovičić, Čaušić, Ebisilio (od 75. Meleg) - Joveljić (od 71. Jevtović), Stojiljković (od 46. Simić).
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragan Mladenovic_fb
Wednesday, 17.10.2018
19:53

jeftović i meleg rezerve rezervama a milić ga čak ni tu nema

avatar
Апис
Wednesday, 17.10.2018
15:53

РУТИНСКИ, СА ПОЛА СНАГЕ!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 17.10.2018
18:11

zvezda sa pola, a Dinamo sa 25% snage.

avatar
NemanjaVidic No1.
Wednesday, 17.10.2018
22:38

vi sa 2000,mi sa 20 posto 1:1 hahahahahah