Dinamo ide na sever - 'Recko' obećao bod(ove)

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.03.2019.
15:52
Izvor: Sportske.net

Trener vranjskog Dinama ne sumnja da će njegov nastaviti seriju dobrih rezultata u Super ligi Srbije.

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Prva utakmica 27. kola Super lige Srbije zakazana je za petak, 15. mart, od 18 časova.

OFK Bačka ugostiće ekipu Dinama iz Vranja, a kako obe ekipe vode veliku borbu za opstanak biće to svojevrstan derbi donjeg doma.

"Idemo po bodove, u dobroj smo seriji igramo dobro, napravili smo kvalitetnu ekipu, mislim da smo bolja ekipa od Bačke. I Bačka dobra ekipa, samo u krizi rezultata, a videlo se protiv Mačve da oni vrede mnogo više", kazao je Antić a prenose "Južne Vesti".

Trener i predsednik Dinama vratio se za kormilo ekipe nakon što mu je ukinuta suspenzija izrečena u jesenjem delu sezone. On ne sumnja da će njegov tim nastaviti seriju dobrih rezultata i ostati neporažen u Bačkoj Palanci.

"Očekuje nas teška utakmica ali mi ćemo da upišemo bodove, jedan ili tri to ćemo sutra da vidimo", poručio je trener Dinama.

Utakmicu sa Bačkom propustiće Nikola Stevanović koji "čisti" kartone, dok Marko Đurišić ima problem sa povredom zgloba.

Dinamo će u Bačkoj Palanci imati i adekvatnu podršku, pošto je klub obezbedio besplatan prevoz za Vranjance koji žele put severa Srbije da bi podržali ekipu.

"Žuti" su na poslednjih šest utakmica bez poraza i na tim susretima sakupili su više bodova (12) nego u svim ostalim mečevima od početka sezone.

Duel 27. kola između OFK Bačke i Dinama igra se u petak, 15. marta, od 18 časova, a direktan prenos obezbeđen je na prvom programu televizije Arena Sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke