Dileme nije bilo - Pešić igrač kola u Super ligi

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 06.11.2017.
10:12
Izvor: Sportske.net

Napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić potpuno zasluženo poneo zvanje najboljeg pojedinca u 16. kolu Super lige Srbije.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Vicešampion Srbije slavio je na gostovanju Radničkom iz Niša i tako zadržao četiri boda prednosti u odnosu na Partizan. Junak utakmice na "Čairu" bio je napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić.

Rođeni Nišlija postigao je tri od četiri Zvezdina gola na "Čairu" i tako ujedno izbio na čelo liste strelaca sa deset postignutih golova.

Sjajnom partijom u Nišu Aleksandar Pešić je zavredio zvanje najboljeg igrača 16. kola Super lige Srbije što je i bilo očekivano.

Aleksandar Pešić (25) je rođen u Nišu, igra na poziciji centralnog napadača, a ponikao je u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Radnički iz Niša. Tokom karijere je nastupao i za grčki OFI, moldavski Šerif, francuski Tuluz i italijansku Atalantu.

U Crvenu zvezdu je stigao tokom letnjeg prelaznog roka i u aktuelnoj sezoni zabeležio je 16 nastupa u Super ligi Srbije, uz 10 postignutih pogodaka. Pored toga zabeležio je i 9 nastupa u evropskim okršajima, uz jedan postignut pogodak. Bio je član mlađih reprezentativnih selekcija naše zemlje (U19, U21), a zabeležio je i jedan nastup za najjaču selekciju Srbije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Monday, 06.11.2017
16:18

Ipak je Tončev ovde bio najbolji igrač.

avatar
Markо Đorđević
Monday, 06.11.2017
13:13

Ajte molim vas, kako to ? Pa zar nije najpoznatiji bot ovog sajta rekao da su svi Pesicevi golovi neregularni, da se ne vaze ? :D Bravo Aco doktore, kad Bocko ode, ne treba nam skupa zamena, vec imamo odlicnog spica.