Digao je "delije" na noge i ispunio dečački san: "Jedva čekam Marakanu!"

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 16.02.2020.
16:32
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

Talentovani vezista oduševio je navijače Zvezde svojom partijom na Banovom brdu.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Jedan od fudbalera Crvene zvezde koji su najviše profitirali dolaskom Dejana Stankovića na mesto trenera jeste Željko Gavrić koji je upisao zapaženu partiju protiv Čukaričkog.

"Utakmica protiv Čukaričkog ostaće mi zauvek u sećanju. Presrećan sam što sam debitovao i ostvario dečački san. Vredno sam trenirao tokom cele karijere kako bih došao do ovog trenutka i više sam nego zadovoljan situacijom u kojoj se trenutno nalazim. Verujem da me sa Crvenom zvezdom očekuje još mnogo lepih trenutaka i velikih utakmica. Jučerašnji duel samo je početak mog puta u crveno-belom dresu. Zahvalio bih se i našim navijačima koji su nas podržali i pomogli da uspešno startujemo, njihovi aplauzi i pesma uvek su nam ona dodatna energija koja nam daje snagu", ponosno je govorio Gavrić za klupski sajt.

Zvezdu narednog vikenda očekuje derbi meč sa Vojvodinom i to na Marakani.

"Vojvodina je kvalitetan protivnik, iz samog vrha ali igramo kod kuće i želimo da nastavimo sa uspesima. Debi je bio poseban meč za mene, a ovaj koji sledi će imati još veću težinu i vrednost.  Voleo bih da istrčim na teren Marakane i zaigram na domaćem terenu pred našim navijačima. Bilo bi to ostvarenje još jednog dečačkog sna", kazao je talentovani fudbaler.

Govorio je igrač rođen 2000. godine i o uspehu omladinske selekcije kluba koju čeka duel sa Midtjilandom u osmini finala Lige šampiona za mlade.

"Ispratio sam svaku utakmicu naših omladinaca. Ostvarili su fenomenalan uspeh samim prolaskom u baraž. U grupi su pokazali koliko su dobra ekipa, kao i da mogu da se suprotstave i najvećim timovima Evrope. Uskoro ih očekuje i utakmica osmine finala, verujem da su zadovoljni žrebom i da su već započeli pripreme  za tu utakmicu. Ponosan sam na njihove rezultate, koji su samo jedan od dokaza da Crvene zvezda ima fenomenalnu Omladinsku školu i svetlu budućnost", istakao je Gavrić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Sunday, 16.02.2020
20:51

Ode ovaj na leto

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 16.02.2020
19:44

Decko veruj u ono sto radis i veruj Dekiju i od tebe ce da bude igracina.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 16.02.2020
18:48

Ni jedna skola fudbala u Evropi nije izrodila toliko fudbalskih asova kao Zvezdina.