Devet golova od Totenhema? Nije problem, Zvezda može u drugu fazu Lige šampiona!

Autor: Ivan Cvetković
petak 08.11.2019.
15:14
Izvor: Sportske.net

Sjajna partija u Beogradu povećala šanse "crveno-belih".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prvi tim Crvene zvezde je nakon ubedljivog poraza od Totenhema na Marakani praktično izgubio realnu mogućnost da se plasira u drugu rundu Lige šampiona.

Njima najverovatnije predstoji borba za nastavak takmičenja u Ligi Evrope sa Olimpijakosom, ali to nije slučaj sa omladincima "crveno-belih".

Izabranici Slavoljuba Đorđevića su nešto pre svojih starijih kolega odigrali sjajan meč na stadionu Voždovca protiv Totenhema i pobedom od 2:0 osvojili sedam bodova u svojoj grupi Lige šampiona za mlade. Veliki podvig je naterao mnoge da zaborave bolan poraz od istog rivala u Londonu od 9:2.

Ostale su još dve utakmice, u Beograd stižu vršnjaci iz Bajerna, dok će u poslednjem kolu gostovati Olimpijakosu u Pireju.

Ukoliko Zvezda ostane neporažena protiv Bavaraca, a Totenhem izgubi od Olimpijakosa u narednom kolu to bi značio siguran nastavak takmičenja u LŠ za mlade, dok bi eventualna pobeda i približila mlade igrače srpskog tima ka prvom mestu u grupi.

Bajern trenutno ima 10 bodova, Zvezda je druga sa sedam, sledi Totenhem sa četiri, dok je Olimpijakos osvojio samo bod u dosadašnjem toku takmičenja.

Prvoplasirani će se plasirati direktno u osminu finala Lige šampiona za mlade, dok će drugi u grupi igrati šesnaestinu finala.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Чарлс Јенкинс
Saturday, 09.11.2019
17:11

to je odlicno,al opet mi ne ide uglavu kako ce se odigrati žreb ako ima i
1/16 i 1/8 finala

avatar
Dorotej
Friday, 08.11.2019
17:12

"Ko to kaže, ko to laže". Nije to što može, nego i ako ode šta će tamo da radi. Juče sem gledao utakmice u LE. I tamo se igra žestok fudbal sa puno trčanja. Jedan Porto je 4-ti u tabeli. Trčanje Zvezde i Partizana, njihova fizička pripremljenost je daleko od zahteva savremnenog fudbala.