Detalji Rikardovog transfera - Koliko će sada zarađivati i kako će Partizan stići do 3.6 miliona evra?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.07.2019.
14:49
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Crno-beli se danas na zvaničnom Instagram nalogu zahvalili svom sada već bivšem napadaču i poželeli mu sreću u novom klubu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Nova stanica u karijeri Rikarda Gomeša biće Al Šarža iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, koja je posle maratonskih pregovora uspela da sa Partizanom postigne konačan dogovor.

Sa samim fudbalerom je sve išlo mnogo lakše, a kako prenose ''Novosti'', Rikardo Gomeš će u Al Šarži zarađivati 1.2 miliona evra na godišnjem nivou.

Takođe, pomenuti list navodi da će Partizan na ime obeštećenja inkasirati tri miliona evra, a do dodatnih 600.000 će stići tek kroz ugovorene bonuse.

S obzirom na brojne najave od početka leta, očekivala se i veća zarada od Rikardovog transfera, pogotovo što se još zimus pričalo da je Partizan odbio neimenovanu ponudu od četiri miliona evra, a ovog leta se spekulisalo čak o i blizu šest miliona od Al Hilala, koji ipak nije bio dovoljno konkretan.

Bez obzira, Partizan je sa Rikardom odlično prošao u proteklih godinu dana. Došao je kao slobodan igrač iz portugalskog Nasionala, a crno-beli su imali jedino trošak od 250.000 evra na ime njegove godišnje plate.

Ovo je Partizanov drugi značajniji transfer ovog leta, posle prelaska Svetozara Markovića za 1.5 miliona u Olimpijakos.
-
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

@_ricardogomes11_  Srećno i hvala!

Објава коју дели FK Partizan (@partizanbelgrade) дана

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke