Deset dana do žreba, oni žele Zvezdu za rivala, možda i na neutralnom terenu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.07.2020.
18:05
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Počinje da se zagreva atmosfera pred žreb.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Žreb parova prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona zakazan je za 9. avgust, a već je uglavnom poznat spisak Zvezdinih potencijalnih rivala. To su: Florijana, Sileks, Tirana, KR Rejkjavik, KuPS, Ararat, Celje, Evropa (Gibraltar), Ki Klaksvik, Konahs Ki Nomads, Riga, Dinamo Brest, Flora, Budućnost Podgorica, Đurgarden, pobednik preliminarne runde takmičenja i eventualno Fola Eš iz Luksemburga.

A ako pitate sportskog direktora podgoričke Budućnosti Zvezdana Miloševića, on bi baš voleo da njegov klub izvuče srpskog šampiona, ili ekipu Sarajeva.

''Voleo bih rivala iz ex-Yu. Ili Sarajevo, klub iz mog rodnog grada, ili Crvena zvezda.

S obzirom na to da se igra jedna utakmica, nažalost bez publike, igranje protiv ovih rivala bi olakšalo putovanja u ovim teškim uslovima, ali i da se dogodi drugačije, prilagodićemo se'', istakao je Milošević, a prenose ''Vijesti''.

On je tom prilikom pomenuo i mogućnost da se igra na neutralnom terenu, ukoliko se ne poboljša situacija sa epidemijom koronavirusa.

''Znamo za tu opciju, i ona je u redu ako se sastanu dva tima iz zemalja u kojima zaista ne može da se igra evropska utakmica. Ali, ukoliko bismo mi kao domaćini igrali na neutralnom terenu, a naš rival na na svom stadionu, onda to nisu jednaki uslovi, nažalost'', izjavio je Milošević.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 31.07.2020
07:35

Нека вам се жеља оствари.

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Friday, 31.07.2020
00:19

Ovaj mucenik me zna ni da se igra jedna utakmica 🤣🤣🤣

avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 30.07.2020
19:41

Crnogorska liga je postala tolika lakrdija da cini mi se je poslednja po jacini u svetu,tako da ne bih puno ni obracao paznju na ovo,specijalno na njihov igracki kvalitet.

avatar
Zvonko Popara
Thursday, 30.07.2020
18:24

Kako moze na svoj a vi kao domacin na neutralni, pazi sta pricas