Dešavanja u Partizanu - Ko je rekao "ne" crno-belima i kakva je to ponuda stigla za Rikarda Gomeša?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 08.06.2019.
11:57
Izvor: Sportske.net

Partizan nije daleko od prodaje igrača, a kakva je situacija kada se radi o dolascima?

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Crno-beli su tek na samom početku prelaznog roka, tragaju za desetak igrača koliko očekujemo da dovedu u ovom prelaznom roku, a nemojte se čuditi ukoliko isti broj igrača bude napustio Partizan.

Rikardo Gomeš je jedan od onih na kojima Partizan želi da zaradi, a prve ponude su odavno već počele da pristižu.

Jedna je od Al Fateha iz Saudijske Arabije, kako saznaje Hot sport.

Navodno ga Partizan ne daje ispod tri miliona evra, a čeka se još jedna ponuda i to iz kineske druge lige.

Podsetimo, plan Partizana je da se zaradi preko 10 miliona evra od prodaje Gomeša i Pavlovića, a i Savo Milošević je rekao da će crno-beli zadati "domaći zadatak" ostalim ekipama u zemlji prodajom mladog štopera.

Nakon ovih prodaja trebalo bi da se i kazna od strane FSS-a ukine Partizanu pošto će crno-beli izmiriti obaveze, podsećamo da je na snazi kazna zabrane transfera u ovom trenutku. Nakon toga bi nesmetano Dominik Dinga i Aleksandar Lutovac trebalo da potpišu ugovore.

Nije to sve što se tiče dešavanja u Partizanu, pokušali su u Humskoj ponovo da kontaktiraju Ivana Obradovića, levog beka Anderlehta, ali sve što su uspeli jeste upravo to, da ga kontaktiraju. Pregovora nije čak ni bilo, Obradović će svoju karijeru najverovatnije nastaviti u Turskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brajkoo
Saturday, 08.06.2019
19:38

Kakav bre Obradovic?! Covek jeste partizanovac ali je invalid!

avatar
tomi selbi
Saturday, 08.06.2019
17:37

3m? Trazili su 5, pa 4...otice on na kraju za 2.

avatar
magister
Saturday, 08.06.2019
14:59

Upravo sam gledao KP, Partizanov plasman u finale (2 : 0, protiv Sarajeva) i sjajnu igru Ćorkovića, levog beka koga sam ovde već više puta pomenuo. Partizan ima dva fenomenalna mlada beka, Ćorković 18, Šehović 19 i najboljeg u Čukaričkom, Bogosavac (valjda 22). Obradović je dobar igrač, ali već 30, bio povređen, a njegovim dovođenjem bi se suzio prostor za ove bisere, potpuno bezrazložno. Loš pravac razmišljanja. Lazar Marković? Škuletić? Marković može da odigra i u sredini, od defanzivnog (dugo igrao u Liverpulu) do ofanzivnog, igrao kod Mihe u reprezentaciji, do krila i špica, a karijera mu je u zastoju i dolazak i igranje u LE bi moglo da ga vrati na velika vrata, po meni bi to za njega bio mnogo pametniji potez, da negde dobije samopouzdanje, umesto da dalje tavori, za verovatno veću platu. Po odlasku Gormeša, Škuleta bi bio rešenje. U mladom timu (KP), kao što sam rekao ima bisera na svim pozicijama, posebno Balaž (povređen), oba beka, 3, 4 igrača sredine, krila, Tejić, Stanojlović, Vujanović i - Arambašić, koji je čigrast, neodoljivo podseća na Cicu Kranjčara (oca), koga se ovde verovatno niko ne seća, a upravo mu i fali ono što je falilo i Kranjčaru, neki kilogram u mišićima i bolje korišćenje tela i građenje, samo što on može to teretanom i treningom brzo da unapredi, ali posle ovoga što sam gledao mogu samo da ponovim, ne mnogo nekakvih pojačanja, imamo svoje BISERE, ali npr Marković, Škuletić i npr. Đuričić. To bi bio tim za proleće u LE i troduplo poskupljenje igrača, povratak u poziciju u kojoj smo bili kad smo prodavali bezveze Leonarda, Đurđevića...

avatar
ercov
Saturday, 08.06.2019
14:05

Osloboditi se Ricarda sto pre i za manju cenu jer decko nije, niti je ikada bio nivou imena kluba kao sto je trenutno 60% igrackog kadra koje posedujemo.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 08.06.2019
12:12

Partizanda sada proda Pavlovića i Rikarda pokriće svoj godišnji budžet, ali ako sačuva Pavlovića do kraja prelaznog roka cena može da mu skoči. Momčilović iz FCSB postaje slobodan igrač u ovom prelaznom roku i od domaćih opcija on je najbolje rešenje na levom beku.