Derbi Superlige na Banovom brdu, pred Lalatom najteži zadatak do sada!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 17.10.2019.
15:31
Izvor: Sportske.net, FK Vojvodina

Zanimljiv meč u najavi.

FK Vojvodina
FK Vojvodina

Povezane vesti

U premijernom meču 12. kola Superlige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Čukaričkog u Beogradu.

Biće to pravi derbi Superlige u kojem se sastaju ekipe sa ozbiljnim takmičarskim ambicijama, a trener Novosađana Nenad Lalatović veruje da njegov tim čeka veoma težak zadatak na Banovom brdu.

"Očekuje nas možda i najteža utakmica ove sezone. U tom klubu sam proveo godinu i po dana i mogu slobodno da kažem da je to jedan od najorganizovanijih klubova u Srbiji, predvođen čovekom koji uvek ispunjava sve želje igrača i zato su oni tamo prezadovoljni. Međutim, isti takav slučaj je i u Vojvodini, gde Vojislav Gajić nama obezbeđuje sve ono što nam je potrebno za kvalitetan i nesmetan rad. Atmosfera u našim redovima je odlična, na treningu se čuje galama i igrači odlično treniraju", istakao je Lalatović, dodavši da na ovom meču zbog kartona neće moći da računa samo na mladog reprezentativca Mladena Devetka, dok su svi ostali fudbaleri spremni i u konkurenciji za tim.

Na poziciji levog beka, Devetka će najverovatnije zameniti Nemanja Vučić, koji je i tokom poslednje prijateljske utakmice protiv Breše pokazao da je u dobroj formi i da ima izuzetan potencijal.

"Mislim da će u Beogradu biti jedna tvrda i teška utakmica, u kojoj iskustvo ili eventualno neki potez pojedinca mogu da presude. Čukarički ima odličan tim, a posebno bih izdvojio Bogosavca, koga poznajem lično i koji je, po mom mišljenju, više puta pokazao da je najbolji levi bek u Srbiji. Međutim, bez obzira na to, ići ćemo na pobedu. Atmosfera u timu je odlična, svi smo 'zategnuti' i jedva čekamo da utakmica počne", izjavio je Vučić.

Meč između Čukaričkog i Vojvodine igra se sutra od 18 časova u Beogradu, uz direktan prenos na prvom kanalu televizije Arena sport.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke