Derbi sa Italijom na "Karađorđu" - Italijanske delegacije nadiru zbog Srbina!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 13.11.2015.
12:15
Izvor: Sportske.net

Italijanski klubovi večeras sa velikom pažnjom gledaju utakmicu mladih selekcija Italije i Srbije u kvalifikacijama za EP u Poljskoj.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Mlada selekcija Srbije večeras igra svoj 4. meč u kvalifikacijama za EP u Poljskoj, a u pitanju je derbi protiv Italijana koji takođe imaju tri pobede nakon isto toliko odigranih utakmica.

Niti jedna od ove dve reprezentacije nije primila gol u dosadašnjem toku kvalifikacija, Srbija je dala 12, Italija 5, pa se naši momci u ovom trenutku nalaze na prvom mestu na tabeli.

Ovaj derbi meč svakako će iskoristiti i veliki italijanski klubovi kako bi na delu videli Marka Grujića.

Inter i Roma su odavno već zainteresovani, a večeras će na "Karađorđu" biti delegacije ova dva tima. Pored njih, iz Italije je za Grujića zainteresovan i Sasuolo, ali nudi dosta manje novca od pomenutih timova.

Roma je do sada najkonkretnija ekipa u planovima da dovede Zvezdinog zadnjeg veznog fudbalera, nudili su čak i 6 miliona evra prema nekim podacima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
loshmi123
Friday, 13.11.2015
16:47

A mi ko uvek- samo da se proda sto pre.. koja je onda jopste poenta?

avatar
jv
Friday, 13.11.2015
16:19

Ako je stigla ponuda od 6 miliona treba je prihvatiti. Sa tim novcem se moze do licence i isplatiti plate sadasnjim igracima, mozda ostane i za pojacanja.

avatar
Toni Kroos
Friday, 13.11.2015
13:25

Ako bi se,kojim slucajem,u igru ukljucile ekipe poput Celsija,Junajteda i PSG-a onda bi cena mogla da naraste i na 10-ak miliona i mislim da to treba prihvatiti jer su dugovi preveliki a deo te sume se moze iskoristiti i za ulaganje u trenazni centar za omladince.. Naravno,cena bi mogla da bude i veca ako udjemo u LS ali mislim da je to,budimo realni,jako tesko..