Derbi izlog - Koga će sve pratiti strani skauti?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.04.2018.
09:50
Izvor: Sportske.net

"Večiti" derbi po pravilu predstavlja pozornicu na kojoj se fudbaleri najtrofejnijih srpskih klubova predstavljaju strancima.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Šampionska trka u domaćem prvenstvu za vikend će biti nastavljena međusobnim duelom najtrofejnijih klubova koji bi mogao da nam da odgovor na pitanje da li Partizan ostaje u igri za odbranu trofeja ili će Zvezda staviti šampanjac na hlađenje.

Pored ovog primarnog značaja derbi za fudbalere ima i onaj sekundarni pošto kao najveća svetkovina igre na dva gola u našoj zemlji predstavlja priliku da se akteri predstave inostranim klubovima.

Brojni skauti okupiraće u subotu lože na stadionu "Rajko Mitić" u želji da na jednom mestu vide najbolje što srpski fudbal može da ponudi.

Pošto su oba kluba ove sezone igrala u Evropi, a eliminisana su u 1/16 finala Lige Evrope, 157. "večiti" derbi biće dobra prilika da skauti mnogobrojnih evropskih klubova ponovo vide na delu igrače koji su završili u beležnicama.

Oba kluba u svojim redovima imaju igrače koji će imati dodatni motiv za dokazivanje, a među fudbalerima koji će se naći na skeneru svakako su Aleksandar Pešić, Leandre Tavamba, Nemanja Radonjić, Marko Janković...

Kada je u pitanju "mlađa garda" i tu "večiti" imaju šta da ponude. Ukoliko dobiju priliku da igraju skautima će se predstaviti Luka Adžić, Svetozar Marković, Armin Đerlek i Luka Cucin i Dejan Joveljić.

Meč je zakazan za subotu, 14. april od 18 časova i 30 minuta i biće odigran na najvećem srpskom stadionu. Karte će biti puštene u prodaju danas u 11 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 11.04.2018
18:02

Da, bas ce Joveljica da vide na delu...

avatar
Piksi G0L iz kornera
Wednesday, 11.04.2018
15:56

Na skeneru ce biti Luka Adzic, Nemanja Radonjic pa ostali od Dejana Joveljica pa nadalje.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 11.04.2018
15:28

Ko je menadzer ovom Radonjicu sad vidim da nije dao gol cele sezone a igra krilo. Jos ga hoce u reprezentaciju lol