"Depeša" iz Napulja - Ovo je poruka za Zvezdine navijače!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 26.11.2018.
18:16
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Šampion Srbije na zvaničnom klupskom sajtu preneo informacije koje su dva dana pred utakmicu stigle iz Napulja.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su večeras poslednji trening u Beogradu pred put u Napulj na utakmicu 5. kola grupne faze Lige šampiona sa Napolijem.

Ekspedicija aktuelnog šampiona Srbije kreće put juga Italije u utorak ujutru, a sutra će za Italiju krenuti i veliki broj navijača koji će bodriti Zvezdu na stadionu "San Paolo".

Biće to poslednje gostovanje crveno-belih u grupnoj fazi Lige šampiona, a prva utakmica u gostima na kojoj će izabranici Vladana Milojevića imati organizovanu podršku sa tribina.

Upravo je tim povodom iz Napulja stiglo obaveštenje koje je FK Crvena zvezda svojim navijačima preneo putem zvaničnog klupskog sajta.

"Kao preporuku za navijače crveno-belih naveli su da je uobičajena tačka nalaženja gostujućih pristalica 'Naples Marine Terminal, Maschio Angioino', odnosno kod zamka pored luke u blizini samog centra grada", navodi se na sajtu Crvene zvezde.

Reč je o mestu okupljanja pristalica gostujućih klubova kada igraju protiv Napolija.

Fudbaleri Crvene zvezde odlaze u Napulj u utorak ujutru, a sutra uveče imaće poslednji trening pred utakmicu koja je na programu u sredu od 21 čas.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke