Demanti sa "Karađorđa": "Autobus nije oduzet"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 02.09.2017.
13:14
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Vest da su izvršitelji zbog dugovanja oduzeli klupski autobus Vojvodine nije tačna.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada suočava se sa velikim finansijskim problemima ali vest da su izvršitelji oduzeli klupski autobus Vojvodine nije tačna.

To je za "Mondo" potvrdio potrtparol kluba Miloš Subotin koji je istakao da će klupski autobus ovog vikenda biti korišćen za odlazak u Šid i Beograd.

"Nije tačno da je Vojvodini oduzet klupski autobus, kojim već danas mlađe kategorije idu na gostovanje u Šid, a prvi tim potom uveče putuje na gostovanje Čukaričkom u prijateljskoj utakmici", izjavio je Subotin.

Bivši finansijer kluba i predsednik Nadzornog odbora Dragoslav Vuković, koji je podneo ostavku nakon poraza Vojvodine u Novom Sadu od Spartaka od 0:5, nedavno je izjavio da je zbog brojnih neplaćenih računa, sva imovina kluba popisana.

Vojvodini niko ništa ne daje, za razliku od Partizana i Zvezde. Pogledajte koliko novca Zvezda godišnje dobije od države. A Vojvodina je došla u takvu situaciju da strepimo da li će nam uzeti klupski autobus. Naime, nije plaćena popravka krova autobusa, oni koji su ga popravljali su tužili klub i dobili spor”, rekao je tada Vuković.

Prema rečima predsednika Skupštine kluba Milana Davidova, zasedanje najvišeg klupskog tela održaće se u petak, 8. septembra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke