Demanti iz Niša: "Snimak od prošle godine"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 02.03.2018.
15:50
Izvor: Sportske.net, tv prva

Videli ste jutros situaciju na "Čairu", a javili su se iz Niša gde sve to demantuju.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Na Partizanovom Viber četu jutros se pojavio snimak izgleda svlačionica "Čaira", uz poseban osvrt na svlačionicu gostujućeg tima gde je trebalo da se smeste fudbaleri Partizana.

"Kao što možete da vidite, realno stanje je takvo kakvo jeste. Vremenski uslovi su veoma nepovoljni za odigravanje jedne fudbalske utakmice, ali ono što moram da kažem jeste da je snimak, koji se jutros pojavio na raznim portalima, napravljen početkom 2017. godine, odnosno pre nešto više od godinu dana", rekao je za TV Prva Milan Hrleta, PR Radničkog iz Niša.

Derbi utakmica Radničkog i Partizana na programu je sutra (subota) od 14:30.

Da li će teren biti spreman za igrače Radničkog i Partizana?


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Friday, 02.03.2018
18:56

Tako se radi u Srbiji. Stadion je projektovan sa obaveznim krovom, pa je u skladu s tim radjena izolacija. Posto je ponestalo para, tribine prokisnjavaju, svlacionice i ostale prostorije propadaju. Ako se nesto uskoro ne preduzme, istopice se ceo stadion.

avatar
Offside
Friday, 02.03.2018
18:04

Eto svi su ludi pa ce poverovati u to da je snimak iz prosle godine...Ovaj klub je poodavno spreman za izbacivanje iz lige zbog raznoraznih stvari,sada samo utvrdjuju gradivo!

avatar
PetarNis
Saturday, 03.03.2018
15:19

Da se poslednjih 20 godina ne pljacka cela Srbija u korist Beograda mozda bi i ostali gradovi renovirali neku bolnicu, skolu ili stadion... Nadam se da ce vam uskoro trebati pasos i za Novi Sad i za Smederevo....