''Delije'', zapamtite ove Boaćijeve reči! Da ne bude da vam nije na vreme rekao

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.02.2020.
17:40
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Mnogi su očekivali njegov odlazak ove zime, ali on ima druge planove.

EPA-EFE/Anders Kjaerbye
EPA-EFE/Anders Kjaerbye

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde spremno dočekuju nastavak sezone u Linglong Superligi, a čini se da je posebno motivisan napadač Ričmond Boaći.

Jesenas, zbog čestih problema sa povredama nije bio na svom prepoznatljivom nivou, ali posle obavljenih zimskih priprema uveren je da će na proleće biti - bolji nego ikad!

''Siguran sam da ćemo navijačima doneti mnogo radosti ove sezone. Učinićemo sve da osvojimo oba trofeja, a ja sam nekako uveren da ću u drugom delu sezone biti i bolji nego što me navijači Zvezde pamte.

Povrede su učinile da se po povratku iz Kine ne prikažem u pravom svetlu.

Međutim, sada sam zdrav, sjajno smo radili, odgovara mi i stil igre i veliki sam optimista. Verujem da ću u dobroj meri popuniti statistiku golova'', istakao je Boaći, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

Ekipu Crvene zvezde je opisao kao jednu ''veliku, srećnu familiju'', a novi trener Dejan Stanković ga je vrlo brzo oduševio svojim načinom rada.

''Stanković je bio fantastičan igrač, imao je veliku karijeru, radio sa sjajnim trenerima. Doneo je veliku energiju i italijanski stil igre koji mi savršeno odgovara. Navikao sam da igram na prvi dodir i da se pomeram u prostor.

Radili smo naporno na pripremama, bili smo prilično umorni ali posle odmora siguran sam da ćemo se do utakmice sa Čukaričkim osvežiti i pokazati da smo šampioni'', poručio je Boaći.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 09.02.2020
21:26

Verujem u sve ovde rečeno.Uvek sam verovao u Boćka,verujem i sada.Sjajan je špic igrač.Dekija što se tiče,jeste početnik i tu se mora svako zamisliti,ali nadajmo se da će primeniti sve ono najbolje što je naučio kao igrač od njegovih veliki trenera.

avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 09.02.2020
20:33

Дупла крина да буде наша.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 09.02.2020
19:10

Odgovaraju tebi filijale koje ti se sklanjaju i sudije koje ti penale poklanjaju. Kako se zove to kad zvezda uzme od državne banke 17M €, a onda uz pomoć svog predsednika Nadzornog Odbora koji je ujedno i postupajući sudija u tom postupku otpiše dug prema državnoj banci?

avatar
Man united
Monday, 10.02.2020
18:44

Дуг није отписан, ти то одлично знаш. За тебе су сви у лиги Звездине филијале, то си лично признао. За неке си у току сезоне 3, 4 пута мењао статус. Ако Звезда киксне, онда нису филијала. Па онда пред следећу утакмицу су опет филијала. И тако у круг.