''Delije'' uživaju, neki se i čude kako je Zvezda ovako jaka! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.10.2020.
18:51
Izvor: Sportske.net

Iako su i Kruševljani pripretili, Zvezda na putu da ostvari novi trijumf.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Završeno je prvo poluvreme utakmice desetog kola Linglong Superlige Srbije, Crvena zvezda na ''Rajku Mitiću' vodi protiv Napretka sa 2:0.


Posle ranog vođstva tempo Zvezdine igre je donekle pao, što su gosti iskoristili i za par svojih ozbiljnijih pokušaja na drugoj strani, ali je Zvezdin golman Zoran Popović odlično reagovao u 38. minutu.

Zvezda je pokušavala preko Kange, pa Gavrića, kada se isticao goman Ostojić, a u finišu poluvremena, Katai je iz slobodnog udarca dobro šutirao, ali je lopta prohujala pored desne stative.

Navijači Zvezde su generalno zadovoljni, u prilogu su neki od njjihovih utisaka večeras.
-
Baner 14
-
- - -
- -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Monday, 05.10.2020
07:33

To je ling long a ono je evropa

avatar
Michael
Sunday, 04.10.2020
21:24

Vi se opet trkate sa putnickim, a posle vas izgazi brzi voz ...
Merilo vase igre i jacine su evropske utakmice gde vam se protivnici ne sklanjaju i sudije sude kako treba, eventualno derbi (mada Partizan sada, nazalost, nije neko merilo).

avatar
Realni Arthur
Sunday, 04.10.2020
19:37

Mislim da Spiridonovic treba odmah da bude sklonjen sa tima, nije u pitanje zalaganje samo imam utisak da decko jedini od svih igraca koji ima stofa da kvari hemiju tima, mozda i gresim, ali!? Mnogo je pun sebe, a nije da je bas nesto pokazao do sada, nadam se da je Deki sposoban da smiri njega, mozda i bude nesto od njega!

avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 04.10.2020
19:13

Како би тек била јака да има правог тренера.

avatar
Realni Arthur
Sunday, 04.10.2020
19:10

Secam se posle nesrecne eliminaciije na penale od Omonije pljustale su kritike, vredjanja itd, naravno to je reakcija nekog besa, razocarenja, i nezadovoljstva, medju kriticarima na zalost i ja sam bio, ali sam na Stankelu sam bio ljut, zasto nije vise ofanzivnije igrao, otom, potom! Naravno da kako vreme ide mi smo bolji, i to se ocigledno videi, ali verujte mi ovo nije dovoljno za Evropu, nazalost, Honfenhajm je manje vise merilo neke nase forme, nisam spominjao derbi jer imam utisak godinama unazad mi ne igramo derbi kako treba, i to zbog manjka motivacije, igrali momci Ligu Sampiona, sad ponov ista prica, oni su u kanalu, a mi naravno da smo bolje i bodovno, i takmicarski, i u boljoj formi, ali videcete ponovo bice neka njihova pobeda, ili da vam kazem pravo nista nemam protiv remija! Ako Zvezda igra ozbiljno dobicemo derbi 100%, jedino ako igramo ozbiljno, jer smo bolji i to je ocigledno! Ali eto ne dobije uvek bolji, Partizan bolji od Metalca, jos igraca vise i na kraju nereseno, zato sam rekao motivacija, ocigledno je falilo njima debelo to, pa zato i remi. Moze li neko da mi kaze kako da pratim prenos jer ove kombinacije na Areni 1 me ubise!?

avatar
Man united
Monday, 05.10.2020
19:11

Арена 2 ил 3 пусти нормалан пренос.