Delije su ga kritikovale, ali večeras mu traže da im oprosti!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 07.12.2017.
21:51
Izvor: Sportske.net

Još samo 45 minuta do Zvezdinog evropskog proleća, čekanog 25 godina!

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Za sada sve ide kako su najviači Crvene zvezde želeli pre duela sa Kelnom.

Posle prvog poluvremena Zvezda vodi sa 1:0, a u isto vreme Arsenal u potpunosti opravdava ulogu favorita protiv BATE Borisova, ''Tobdžije'' vode sa 3:0, što znači da će srpskom predstavniku večeras i eventualni remi sa ''Jarčevima'' odgovarati za plasman u 1/16 finala Lige Evrope.

Na vođstvo ekipe Vladana Milojevića čekalo se 22 minuta, a onda je ''sevnula'' munjevita akcija crveno-belih, Rodić je sa leve strane centrirao ka Srniću i Boaćiju, loptu je zahvatio Srnić, i to na idealan način i poslao je tik uz desnu stativu gola golmana Tima Horna - 1:0!

Bila je to prva prava prilika za Zvezdu u ovoj utakmici, a gosti su tokom prvog poluvremena najviše pretili preko Miloša Jojića koji je imao tri dobre prilike za gol.

Najbolju je propustio u 12. minutu, pri rezultatu 0:0, kada je sa nekih 11-12 metara, iz veoma izgledne pozicije slabo šutirao, pa Borjanu nije bilo teško da zaustavi taj udarac.

Naravno, brojni su komentari na društvenim mrežama, Slavoljub Srnić je u centru pažnje, večeras ga svi hvale, a ima i onih koji mu se izvinjavaju za ranije kritike.

-
- - -
- - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner Pixi G00000L
Friday, 08.12.2017
09:44

Srce mi je puno sto su se Srnicu vratili svi oni promasaji jer znam koliko voli Zvezdu. Zivela Zvezda, nasa majka Srbija i srpska dijaspora.

avatar
SvetskiSampion
Thursday, 07.12.2017
22:54

Sve ti je oprosteno. :) Mogao bi mali Adzic umesto Krsticica idemo dalje .