"Delije" slave Vujadinov prvenac i pitaju šta je sa "dva nedosuđena penala"? (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.04.2019.
17:50
Izvor: Sportske.net

Mnogo uzbuđenja u prvih 45 minuta igre na stadionu "Slavko Maletin Vava". Crvena zvezda vodi, a navijači smatraju da je oštećena za dva penala.

Epa/Martin Divisek
Epa/Martin Divisek

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije ima gol prednosti nakon prvih 45 minuta igre u Bačkoj Palanci, pošto je Nikola Radović smanjio zaostatak OFK Bačke posle golova Milana Pavkova i Vujadina Savića.

Činjenica je da će sa ove utakmice biti dosta materijala za analizu jer je Zvezda stigla do vođstva posle situacije koja je bila vrlo specifična, a nekoliko sudijskih odluka valja ponovo videti kada se smire strasti.

Navijači Crvene zvezde na tviteru slave prvenac Vujadina Savića. Štoper je konačno stigao do dugo čekanog gola u crveno-belim dresu i to je i Zvezdina podrška sa tribina umela da proslavi na adekvatan način.

U centru pažnje su još dve situacije iz prvog dela igre prilikom kojih su igrači Crvene zvezde tražili penal. Sami procenite, deluje da je kod situacije u kojoj je oboren Filip Stojković zaista bilo osnova da se dosudi kazneni udarac.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 03.04.2019
18:55

Ono kad navikneš da ti se ovakvi penali sviraju...smejurija

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 03.04.2019
18:07

Kakav crni penal, kako te nije sramota? Kod ove druge situacije i da kazes da je mozda mogao da svira, ali, kod prve ni u snu.

avatar
Leka
Wednesday, 03.04.2019
18:00

Realno, nijedan nije penal. Navijač sam zvezde, ali budimo realni.