Delije, ovo su prelepe vesti, on se sprema za produžetak ugovora!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 14.11.2017.
10:07
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

U narednih par dana bi mogao da potpiše novi ugovor sa Crvenom zvezdom.

EPA/WILL OLIVER
EPA/WILL OLIVER

Povezane vesti

Nekoliko fudbalera Crvene zvezde bi moglo da napusti klub na kraju ove sezone pošto im ističe ugovor, a sa nekoliko se razmatra produžetak ugovora.

Jedan od onih kojima aktuelni ugovor ističe 30. juna 2018. godine jeste Gelor Kanga, fudbaler sredine terena koji je jedan od najzaslužnijih ove sezone za plasman Crvene zvezde u grupnu fazu Lige Evrope.

Kanga je u pregovorima sa upravom kluba, a kako prenose "Novosti", on bi danas ili sutra mogao da produži ugovor pošto je sve utanačeno.

Nije Kanga jedini kome ističe ugovor na leto, tu su još nekoliko prvotimaca poput Donalda, Srnića i Le Taleka, a Mitar Mrkela je istakao da se sa svima pregovara oko nastavka saradnje.

Produžetak ugovora sa pomenutim fudbalerima ne mora striktno da znači i da će oni ostati i nakon zime u dresu našeg najtrofejnijeg kluba, već da će Crvena zvezda biti u daleko boljoj pregovaračkoj poziciji ukoliko budu stizale ponude za ove fudbalere tokom januara.

Uglavnom, dosta toga će zavisiti u učinka Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Tuesday, 14.11.2017
17:42

Pa valjda ovaj strucni stab zna najbolje, ajde dase ne mesamo puno, iza njih su rezultati, pa zato Delije, veme je za uzivanje, ne samo zbog rezultata vwc i zbog igre, situacije, momentuma, pa ja ovako se nisam osecao od 90'-tih. Ozbiljni i planski, lagano, Miloje ce da trazi pojacanja samo bolja od onog sto imamo, ne brinite. I jedna molba, ajmo sutra u Arenu da bodrimo kosarkase ko boga vas molim!!! pozzz

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Tuesday, 14.11.2017
15:19

Ljudi prizovite se pameti i prodajte Kangu sto pre i napravicete veliki posao za Zvezdu. Imamo bre Krsticica koji je sto puta bolji od njega na toj poziciji, a na mesto zadnjeg veznog vraca se Jovicic. Kangu ni jedan ozbiljan klub nece da kupi zbog njegove neodgovornosti i neprofesionalnog odnosa na terenu. Kome bre treba igrac koji nece da izvrsava svoje zadatke i koji nikad nije deo sistema.

avatar
Che Wolfasin
Tuesday, 14.11.2017
12:35

Tako lepo produžiš ugovor i onda si u boljoj poziciji ako dođe do predovora o transferu.