''Delije'', ovo se ne propušta!

Autor: Darko Mitrović
subota 07.05.2016.
12:05
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Još jedan dan ostao je do dugoočekivanog spektakla na našem najvećem stadionu!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Kako smo već objavili, dogovoren je definitivni termin odigravanja prijateljske utakmice između Crvene zvezde i Olimpijakosa, koja će se odigrati već sutra na ''Rajku Mitiću'' od 19 časova.

Očekuje se pravi spektakl u crveno-belom, a početak utakmice sa posebnim emocijama iščekuje Zvezdina ''desetka'', Aleksandar Katai, koji je pre Crvene zvezde bio član Olimpijakosa.

On je u izjavi za zvanični klupski sajt uputio i poruku navijačima, od kojih očekuje da napune tribine našeg najvećeg stadiona i da ujedno sa svojim ljubimcima proslave osvajanje šampionske titule, s obzirom da zbog poznate kazne to ne mogu da učine večeras u prvenstvenoj utakmici protiv Vojvodine.

''Naježim se kad pomislim koliko će biti dobro na tribinama našeg stadiona. Očekujem veliku podršku, mnogo gledalaca koji će doći da uživaju u dobrom fudbalu.

Znam da pomeranje meča može navijačima da predstavlja problem, ali ih još jednom pozivam da dođu jer verujem da će gledati zaista dobar duel, a moći će na delu da vide zvanično nove šampione Srbije!

Odavno nismo imali ovakvog protivnika na Marakani, a posebnu draž celoj priči daje to što se radi o klubu koji nam je mnogo blizak, u svakom smislu. Verujem da niko ne želi da propusti ovaj praznik fudbala, a mi igrači ćemo se potruditi da opravdamo ono što se od nas očekuje'',
izjavio je Katai.

On naglašava da će duel sa Olimpijakosom biti i prva prava provera crveno-belih za predstojeće mečeve u kvalifikacijama za Ligi šampiona.

''Poznato je koliko je Zvezdi oduvek bio važan domaći teren, čak i kada su prijateljske utakmice u pitanju. Svaka utakmica nosi nešto novo. Mislim da smo kao klub i mi mnogo napredovali, i baš iz tog razloga će ovo biti pravi test za nas, da vidimo koliko možemo, i šta je neophodno da popravimo'', izjavio je Katai.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke