''Delije'' oduševile i Slovence: ''Veličanstveno!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.08.2018.
12:05
Izvor: Sportske.net

Ono što se juče dešavalo na treningu Crvene zvezde privuklo je pažnju i u regionu.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Atmosfera na jučerašnjem Zvezdinom treningu bila je bolja nego na mnogim utakmicama, čak su i pojedine voditeljke pred kamerama zapevale uz ''delije'', a sve to je odjeknulo i izvan granica Srbije.

Vest o ogromnoj podršci navijača ekipi Crvene zvezde dan pred meč plej*ofa kvalifikacija sa Salcburgom stigla je i do Slovenije, pa ju je preneo i tamošnji portal ''24UR Šport'', uz poruku na Tviteru:

''Crvena zvezda bez navijača u 'lovu' na Ligu šampiona, ali šta su 'delije' priredile igračima na treningu... Veličanstveno!''.

Iako će se večeras igrati pred praznim stadionom, uvereni smo da će fudbaleri Crvene zvezde biti još pod utiskom onoga što su doživeli sinoć i da će im to svakako dati dodatnu energiju da se izbore za dobar rezultat pred revaš u Salcburgu.

Utakmica na ''Rajku Mitiću'' počinje u 21 čas.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 21.08.2018
13:27

UEFA je ipak dozvolila da se pored stadiona postavi video bim za navijace i on se vec montira iza juzne tribine. Veceras daleko pesmu nasu ce da cuju dok Srbija i srpska dijaspora luduju.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 21.08.2018
13:09

I veceras nas glas daleko ce da cuju Srbija i srpska dijaspora ima da luduju.

avatar
Filip MUFC
Tuesday, 21.08.2018
12:41

Da stvar bude gora, nisu ti isti navijaci koji su bili na treningu krivi, vec neki padavicari sto dolaze samo na evropske tekme. Cist bezobrazluk. Sledeci put da se organizuju vodeci navijaci i samaraju sve koji stoje na stepenistu, pa da vidimo da li ce neko smeti da stoji.

avatar
bagra
Tuesday, 21.08.2018
12:17

Da nije bilo tih istih likova na prosloj utakmici, sada bi bio pun stadion. Plus sto je placena kazna, plus sto zvezda nece zaraditi dinara od ulaznica, pa izracunajte.

avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 21.08.2018
12:49

Onii su kreteni svake vrste i bez trunke mozga.

avatar
Tuesday, 21.08.2018
12:14

Ponovite navijanje na istom mestu i večeras. Nek se čuju Zvezdine navijačke pesme sa tribine pomoćnog stadiona, a za praćenje utakmice na pomoćnom postaviti video bim. Napred Zvezdo.