"Delije" neće Kosana, Tončev hoće stranca!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.05.2015.
19:41
Izvor: Sportske.net

Izbor novog trenera u Crvenoj zvezdi neće biti tako jednostavan posao o čemu svedoče današnja dešavanja na "Rajku Mitiću" i preokreti koji su se dogodili u razmaku od svega nekoliko sati.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda nalazi se u potrazi za novim trenerom koji bi u praksi mogao da stupi na dužnost već nakon subotnje utakmice sa lučanskom Mladosti.

Taman kada se činilo da je postignut konsenzus da Milorad Kosanović nasledi Nenada Lalatovića na klupi Crvene zvezde dogodio se obrt kojem su možda kumovali i navijači kluba uz Ljutice Bogdana.

Danas su na zidovima upravne zgrade FK Crvena zvezda osvanuli grafiti sa porukama "Kosane odlazi" i "Kosara odlazi" čime su navijači jasno stavili čelnicima kluba do znanja šta misle o povratku iskusnog trenera na "Marakanu".

Da nije reč o stavu individualaca svedoče i poruke sa navijačkih sajtova i foruma na kojima "Delije" decidirano odbacuju mogućnost da Milorad Kosanović preuzme ekipu.

Ni članovi Upravnog odbora FK Crvena zvezda nisu jedinstveni po pitanju izbora novog trenera što je za "Sport" potvrdio Ivica Tončev.

"Postoje činjenice koje su neizbrisive, a to je da aktuelna situacija diktira poteze. Lično se zalažem za to da stranac bude trener Zvezde" kazao je Tončev.

Dnevni list "Blic" došao je do informacije da je Norvežanin Trond Solid jedan od kandidata za naslednika Nenada Lalatovića a verovatno ga je predložio sam Ivica Tončev koji želi stranca na klupi.

Posle svega se može konstatovati da izbor trenera u Crvenoj zvezdi neće ići tako lako, a kada se uzme u obzir da pripreme za novu sezonu počinju 8. juna jasno je da se rukovodioci vicešampiona Srbije nalaze u trci sa vremenom što nikako nije dobar signal jer se u takvim okolnostima prave velike greške.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mibo$$$.
Thursday, 21.05.2015
23:36

Kakav bre Kosan,jednog jutra osvanuce grafit Terzicu odlazi.

avatar
Pera Zambula opet
Friday, 22.05.2015
15:32

Jaka stvar bas briga Terzica za vase grafite :) Covek zna zasto je dosao u klub....i radi kako mu je volja.

avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 21.05.2015
20:12

raspad sistema, dok navijaci vode glavnu rec, crveni blizanac ima da tone i tone...

avatar
gosfkcz
Thursday, 21.05.2015
22:44

A sta to tebe briga?

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Friday, 22.05.2015
16:28

To se i ja pitam

avatar
Pera Zambula opet
Friday, 22.05.2015
15:33

Brine se zato sto vas voli, i ja vas volim, kako bi mi ziveli bez vas i vi bez nas, kako bi se narod uopste mrzeo i delio ? :)