''Delije'' možete da odahnete, i ON je spreman za Liverpul!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.11.2018.
10:20
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Nedoumice su, po svoj prilici, otklonjene.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda je juče nastavila da ruši prepreke u Superligi, savladan je i Proleter u Novom Sadu sa 2:0, pa posle ove prve trećine šampionata, crveno-beli jedino ne mogu da se pohvale pobedom nad Partizanom, kada su izvukli 1:1 u Humskoj, sve ostale protivnike u ligi su savladali.

Ali, odmah po završetku jučerašnje utakmice, sve misli u redovima šampiona Srbije okrenute su ka onome što ih očekuje u utorak, a to je spektakl protiv Liverpula na ''Marakani''.

S tim u vezi, navijače Crvene zvezde juče je zabrinuo izostanak golmana Milana Borjana iz protokola, posle čega se pojavila informacija da on ima problem sa zadnjom ložom i da je njegov nastup protiv ''Redsa'' u utorak pod upitnikom.

Ali, ''Mondo'' je jutros preneo najnoviju informaciju iz Zvezde, po kojoj će Borjan biti na raspolaganju treneru Milojeviću. Pomenuti izvor navodi da je Borjan samo osetio zatezanje u predelu zadnje lože, pa su u Zvezdinom stručnom štabu odlučili da ne rizikuju. On će u ovih par dana do utakmice biti podvrgnut i određenim terapijama i ako sve bude kako se očekuje, Borjan će zauzeti svoje mesto među stativama, a prethodne utakmice su pokazale koliko ovaj momak znači Crvenoj zvezdi u elitnom evropskom takmičenju.

A kada zatreba, na domaćoj sceni ga i Zoran Popović odlično zamenjuje, što je Zvezda juče i posebno istakla na svom Tviter nalogu.

Prema tome, kako sada stvari stoje, jedino će Ričmond Boaći morati da propusti duel sa Liverpulom, a navijači Zvezde za Borjana ne treba da brinu.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke