Delije, Kanga se pita da li ste mu oprostili!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.09.2016.
17:40
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Da li će Gabonac tek u nastavku sezone pokazati koliko zapravo vredi?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Poraz od Partizana u 152. večitom derbiju već je postao prošlost za Zvezdine fudbalere, koji su ponovo efikasni i moćni u Superligi, kao što su i bili do duela sa ''večitim rivalom''.

Sinoć su Vojvodinu svrgnuli sa prvog mesta na tabeli i ponovo postali lideri, uz čak četiri lopte u mreži Novosađana.

jedan od aktera sinoćnjeg derbija 10. kola bio je i Gelor Kanga, koji snosi krivicu za jedini gol koji je Vojvodina postigla u ovom meču, ali je potom uspeo da se iskupi mnogo boljom i konkretnijom igrom u drugom poluvremenu.

Naravno, njega je dosta opterećivao i famozni crveni karton u poluvremenu meča sa Ludogorecom, što su mu navijači takođe zamerali, ali sada je sve to iza njega, pa veruje da će mu i ''Delije'' oprostiti ove kikseve.

''Već sam se uverio koliko ljudi ovde vole Zvezdu i to nama igračima zaista mnogo znači. Žao mi je zbog greške koju sam napravio kod gola koji smo primili. Ipak, nisam dozvolio da to se to negativno odrazi na moju igru u nastavku meča.

Dao sam sve od sebe da se greška ne ponovi i da pomognem u napadu što više mogu. Nadam se da su navijači to primetili i da sam se na taj način iskupio za nesmotrenost''
, poručio je Kanga.

On je dodao i da je Zvezda sinoć pokazala veliku mentalnu snagu i timski duh, uz zadovoljstvo što je njegova ekipa posle kraće pauze ponovo preuzela čelnu poziciju na tabeli.

''Drago mi je što smo se tako ekspresno vratili tamo gde i pripadamo. Znam da naš kvalitet, trud i zalaganje na treninzima i utakmicama moraju da se isplate''
, zaključio je Kanga.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Tuesday, 27.09.2016
11:12

Čovek ima fudbalsko znanje, ali je srpski rečeno preplaćen, i to je najveći problem.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 26.09.2016
19:04

Nema šta da mu opraštamo jer nije on kriv što se ni kriv ni dužan našao u Zvezdi.

avatar
Делија_момак
Monday, 26.09.2016
18:34

Хахахаххахахах! НЕ!

avatar
saka7903
Monday, 26.09.2016
18:08

Covek je sinoc imao dve kardinalne greske i 3 prave lopte kod postignutih golova.TAKO DA DZABA VAM PLJUVANJE I BLACENJE COVEKA KOJI JE PO MENI ODIGRAO KOREKTNU UTAKMICU I VIDI SE DA IZ MECA U MEC ULAZI U FORU SRPSKOG PROPALOG FUDBALA SA ANEMICNIM PADANJEM I VALJANJEM PO TERENUn A NIKAKO IGROM.

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Monday, 26.09.2016
19:01

Tu gresku je isforsirao Donald svojim pasom, posle odlicno osvojene lopte, i stavio Kangu u vatru. Ne zelim da ga opravdam, sigurno nije ispunio nasa ocekivanja, ali nazalost svi prave greske, strucni stab, takodje, imamo situaciju da duzimo veliki novac i zelimo da ga kroz Evropu vratimo, al ne ide tako glatko, nazalost.

avatar
Don.Mile
Monday, 26.09.2016
18:05

sta ima njemu da oproste ? pa on kad je izasao bilo je 10 na 10 ... bugari ih oducili od fudbala , skoro nisam video toliku razliku po pitanju taktike , tehnike i spremnosti igraca ... daj se uozbiljite , u Evropi ste NULA a to sto ovde resetate satelite i kao gledate neki fudbal to je prica za babune i neandertalce (a takvih ima i ovde na vestima) koji ce da tapsu golovima u namestenoj ligi ... merilo je Evropa , Partizan je uzasno kiksirao i odigrao lose , fudbalski razbio Zvezdu u derbiju ali to sto se ceni je Evropa , tako da nema izgovora ...

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 26.09.2016
18:29

Поздрав од шампиона Европе и света. #заглебијезелено.

avatar
Don.Mile
Monday, 26.09.2016
18:54

sjajan odgovor ... bas si odbrusio ... jedino sto ti se sadasnjost nije promenila ni za promim ... lepo sam napisao gore u zagradi da vas ima i na vestima ...

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 26.09.2016
18:30

А ти си највећи.

avatar
Sad il\' nikad!
Monday, 26.09.2016
17:53

Ima on neke poteze ali decko je 0 , duel ne bi dobio ni protiv kadeta a ni pasovi mu nisu sjajni, nema svrhe igrati u ovoj formaciji bez Kataia i licno mislim da treba da predjemo u 4-4-2 jer za 4-3-3 nemamo jak vezni red i brze stopere. Dakle:nManojlovic,Petkovic,Rendulic,Lukovic,Ristic Donald,Poletanovic, Srnic,Plavsic i u spicu Vieira i Ruiz nesto iza. Odlicna postava sa samo 3 stranca u prvih 11 a plus moze da se proba varijanta sa Milosevicem na beku a da se Ristic gurne u vezu sa Donaldom (malo ispred Micela)

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 26.09.2016
18:26

To ја причам цело време. Никакав играч.