"Delije", izlet u Jagodini košta 400 dinara

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 15.09.2015.
13:39
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Sedmu vezanu pobedu u šampionatu fudbaleri Crvene zvezde pokušaće da ostvare podno Đurđevog brda, a evo i cena karata koje je FK Jagodina odredio za predstojeći duel 10. kola sa crveno-belima.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Nakon trijumfa u 149. "večitom derbiju" fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju pohod na šampionsku titulu duelom sa Jagodinom u okviru 10. kola Superlige Srbije.

Utakmica će biti odigrana u petak, 18. septembra na "Gradskom stadionu" u Jagodini a organizator utakmice odlučio je da jedan kontigent karata pošalje na stadion "Rajko Mitić".

Navijači Crvene zvezde karte za duel sa Jagodinom moći će da kupe na blagajnama stadiona "Rajko Mitić u sredu i četvrtak u periodu 11-16 časova po ceni od 400 dinara.


Na dan utakmice ulaznice će moći da se kupe na blagajnama "Gradskog stadiona" pod Đurđevim Brdom. Duel 10. kola Superlige Srbije između Jagodine i Crvene zvezde počeće u 18 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pepe.zvezdas
Wednesday, 16.09.2015
00:07

Akoneko treba da ostane u C Zvezdu to je Gos Terzic koji je najzasluznji Covek za ovo sta Zvezda uradi i uradice ako mu date vremena jer u ovakvoi situaciji niko ziv ne bi nistas boljie uradio zato Glasam za Terzica Mihailovica i svih oni koji su Zvezdasi i Stari i Mladi Hvala i igracima i Trenerima i Gos Dgijajcu koga su kao i Terzica neprijateli Drzave i C Zvezde hteli da unazade a unazadili su nas Futbal zato Hvala Bogu jer je Stavio Prst ,i polako se Stvari realizuiju na zadovolistvo sviju nas koi volimo Futbal Hvala i Napred Zvezda ..Pepe iz New yorka ...