"Delije", idete li u Jagodinu?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.02.2015.
17:55
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde ostali su razočarani nakon remija aktuelnog šampiona u Nišu a već za vikend je na redu nova fudbalska poslastica u Jagodini. Domaćin derbija 17. kola odredio je cene karata i saopštio dinamiku po kojoj će biti prodavane.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije imao je sjajnu priliku da se već nakon prvog prolećnog kola primakne "večitom rivalu" i smanji bodovni zaostatak na tabeli Jelen Superlige ali je remi sa Radničkim iz Niša bio nedovoljan za ostvarenje tog plana.

Mnogobrojne pristalice Crvene zvezde bodrile su izabranike Nenada Lalatovića na "Čairu" a nema sumnje da će i severna tribina "Gradskog stadiona" u Jagodini biti ispunjena naredne nedelje.

Duel pod Đurđevim brdom biće apsolutni derbi 17. kola a organizator utakmice u utorak je saopštio cene karata i obavestio ljubitelje fudbala o dinamici njihove prodaje.

Fudbalski klub Jagodina saopštio je da će ulaznice za predstojeći duel sa Crvenom zvezdom biti prodavane po sledećim cenama:

ZAPAD – 500,00 dinara
ISTOK –400,00 dinara
SEVER – 400,00 dinara
JUG – 300,00 dinara

Blagajne "Gradskog stadiona" u Jagodini radiće 27. i 28. februara u periodu od 10 do 20 časova, dok će na dan utakmice karte moći da se kupe od 9 časova do početka meča.

Utakmica Jagodina - Crvena zvezda zakazana je za nedelju, 1. mart, sa početkom od 15 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke