"Delije" - Deki je to zaslužio!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.11.2014.
10:37
Izvor: Sportske.net

Gostovanje Udinezea na "Marakani" najavljivano je kao prilika da crveno-beli odigraju još jedan "evropski" meč ali će se ispostaviti da će tom prilikom biti upriličen oproštaj Dejana Stankovića od Crvene zvezde i "Marakane".

mojacrvenazvezda.net
mojacrvenazvezda.net

Povezane vesti

Kada je dogovoreno da Crvena zvezda i Udineze odigraju prijateljsku utakmicu u vreme novembarske reprezentativne pauze javnosti je prećutana jedna veoma važna činjenica.

Subotnji duel Zvezde i Udinezea neće biti "samo" prijateljska utakmica već i oprošaj Dejana Stankovića od "Marakane" i crveno-belog dresa!

Tu informaciju kao ekskluzivnu u današnjem broju prenosi dnevni list "Sport" koji je došao do podataka kako bi trebalo da izgleda Stankovićeva poslednja utakmice u klubu u kojem je počeo karijeru.

Crvena zvezda pripremila je Dejanu Stankoviću veliki broj iznenađenja među kojima se nalaze uspomene na klub ali i prisustvo velikog broja onih koji su sa Dekijem igrali u mlađim kategorijama i seniorskom timu kluba sa "Marakane".

Dejan Stanković u subotu će od Nikole Mijailovića preuzeti kapitensku traku Crvene zvezde sa kojom će istrčati na teren i odigrati uvodnih desetak minuta protiv kluba na čijoj se klupi trenutno nalazi.

Na taj način Stanković će se oprostiti od Crvene zvezde za koju je nastupao do 1998. godine i afirmisao se kao igrač.

To znači da će "Delije" imati razlog više da u subotu dođu na "Marakanu" i ispune tribine kako bi poslednji put ispratile svog nekadašnjeg kapitena i prisustvovale njegovom oproštaju od "Marakane" i crveno-belog dresa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dja Djedje92
Tuesday, 11.11.2014
13:48

da li je neko razmislio samo,ko ce nam se oprastati za 15god ako se ovako nastavi..zapitajmo se

avatar
AleksandarK47
Tuesday, 11.11.2014
13:36

Jedan je Stankovic Dejan,a dva Salas!

avatar
bojansamardzic
Tuesday, 11.11.2014
12:47

Uh kakva slika, Deki i Perica... kakav smo tim tada imali...

avatar
MVP
Tuesday, 11.11.2014
12:42

Veliki, Stankovic Dejan!

avatar
Бранислав Вуковић
Tuesday, 11.11.2014
11:45

Pogledajte samo tu sliku kako je to "napaljeno" istrcavalo na stadion NAJVECEG I NAJTROFEJNIJEG KLUBA ISTOCNE EVROPE!!! Spremno da izgine za SVETI DRES!!!