''Delije'', da li ga prepoznajete? Dao je jedan od najlepših, ali i najčudnijih golova Partizanu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.03.2019.
09:22
Izvor: Sportske.net

Dugo ga nismo videli, juče je prisustvovao Zvezdinom treningu.

Screenshot/Twitter/FK Crvena zvezda
Screenshot/Twitter/FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Nebojše Krupnikovića se oni nešto stariji navijači Crvene zvezde rado sećaju, pre svega zbog nezaboravnog pogotka u 99. večitom derbiju protiv Partizana u Humskoj, kada je ''makazicama'' savladao Gorana Pandurovića.

On je crveno-beli dres nosio u periodu od 1994. do 1996. godine i u to vreme je postigao i jedan od najčudnijih golova u duelima večitih rivala, ovoga puta u Kupu, 1994. godine, zbog kojeg su u Partizanu žestoko protestovali, gol koji se dugo analizirao.

I jedan i drugi možete videti u prilogu, baš kao i detaj sa jučerašnjeg Zvezdinog treninga kojem je danas 45-godišnj Krupniković prisustvovao, dan pred prvenstvenu utakmicu između Mladosti i Crvene zvezde u Lučanima.

Kroz ''Minut sa Zvezdom'' na Tviteru, možete saznati i još nekoliko važnih i aktuelnih informacija sa ''Marakane''.
-
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 06.03.2019
15:36

Prvi je stvarno jedan od lepsih u derbijima
Dok drugi gol ja postujem. Sudija ima pravo da prekine igru ako smatra da je igrac povredjen i da mu treba medicinska pomoc. Nigde u pravilu ne pise da je tim u obavezi da izbaci loptu ako protivnicki igrac lezi na zemlji. Mnogo puta se do sada iskoriscena dobra volja protivnicke ekipe kako bi se na (ne)regularan nacin sprecio opasan napad iste.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 06.03.2019
14:41

Jedan od najljepsih golova u derbijima je bio i onaj gol Pizona kad je predriblao kompletnu odbranu partizana, a golmana Borotu dva puta za redom pre nego sto je poslao loptu u mrezu.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 06.03.2019
12:00

Kako da se njega ne bi setili, ali najlepse golove partizanu je dao Piksi, jedan iz kornera, a drugi sa centra. Prelepe golove im je davao i Srbenda Robert Prosinecki.

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 06.03.2019
11:37

Jeste ovaj lezao tamo,ali cak i ovi sto su pravili ofsajd nisu napravili kako treba :) ,ali pomocni sto dize zastavicu e to je jako cudno i sporno! :)

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 06.03.2019
10:58

Zaista jedan od cudnijih golova, ali i nespornijih.

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 06.03.2019
15:37

Sto nesporski? Po pravilu sudija ima pravo da prekine igru ako smatra da igrac koji lezi je povredjen i da mu treba medicinska pomoc. Protivicnicka ekipa nije u obavezi da izbaci loptu u aut i tako odustane od opasnog napada.
Setimo se samo kolko puta je u proslosti, zbog nepisanog pravila (izbacivanje lopte u aut kad protivnicki igrac lezi na zemlji) si sam sebi oduzeo sansu da das gol, a posle minut/dva taj isti igrac ustaje koda mu nista nije.