Delije: "Beograd je naš grad, ne sme da bude incidenata"

Autor: Beta Beta
subota 19.05.2018.
13:02
Izvor: Beta

Organizovana grupa navijača Crvene zvezde saopštila je da ne sme da se desi nijedan incident tokom večerašnje proslave titule fudbalskog kluba na ulicama Beograda.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

"Jako bitna stvar je da kada krenemo, imamo na umu da je Beograd naš grad i ne sme da se desi nijedan incident koji će da baci mrlju na ovakav zvezdaški dan", navodi se u saopštenju "Delija".

Fudbaleri i navijači Crvene zvezde proslaviće u subotu uveče titulu šampiona Srbije, prvo na stadionu "Rajko Mitić", a potom i na ulicama prestonice.

Skrenuta je pažnja da će u Beogradu biti mnogo turista zbog završnog turnira košarkaške Evrolige i da ih navijači tih klubova "ne interesuju" dok crveno-beli proslavljaju titulu.

"Želimo da skrenemo pažnju ljudima da u šetnji kroz grad ne obraćaju pažnju na njih, ako ih uopšte bude bilo, jer nas oni ne interesuju. Želimo da se ovaj dan pamti po našoj proslavi i ni po čemu drugom. Da pokažemo koji je dogadjaj najbitniji ovih dana za Srbiju i Beograd", ističe se u saopštenju.

Proslava će početi u 19.00 na stadionu "Rajko Mitić", kada će fudbalerima tog kluba biti uručen trofej.

Utakmica protiv Voždovca igraće se od 20.00, a posle nje če igrači u otvorenom autobusu, praćeni navijačima otići do hrama Svetog Save, a potom nastaviti put do Kalemegdana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Debeljko sa Čukarice
Saturday, 19.05.2018
17:51

Ja u moje licno ime i u ime svih Zvezdasa na ovo slavlje pozivam Zeljka Pantica i Vladana Tegeltiju. S obzirom koliko su oni kao grobari svoj zivot posvetili nasoj Zvezdi oni to apsolutno zasluzuju.

avatar
Lav
Saturday, 19.05.2018
18:47

Apsolutno se slazem sa tobom. Mada, ni Vucela ni Vazura nisu daleko

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 19.05.2018
16:03

Veceras na Marakani pravi srpski sampion nesto posebno pravi budite svi Gospoda i Zvezdasi, Srbija i srpska dijaspora titulu slavi.