Delegirani arbitri - Evo ko sudi derbi na "Čairu"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.11.2018.
17:36
Izvor: Sportske.net

Poslednji veliki derbi na "Čairu" sudio je Milorad Mažić, ovoga puta Sudijska komisija se odlučila za arbitra iz Lovćenca.

fkradnickinis.rs
fkradnickinis.rs

Povezane vesti

Poslednja reprezentativna pauza u 2018. godini okončana je u utorak, a već sutra nas očekuje prva utakmica 17. kola domaćeg fudbalskog prvenstva.

Kolo otvara mali gradski derbi na Banovom brdu, a apsolutni derbi 17. kola i prvog dela sezone igra se u subotu na "Čairu" gde drugoplasirani Radnički dočekuje lidera prvenstva i aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu.

Poslednji veliki derbi na "Čairu" sudio je Milorad Mažić. Partizan je nadomestio dva gola zaostatka ali su u Humskoj imali priredbe na arbitražu najboljeg srpskog sudije koji će i ovog vikenda biti lišen posla u domaćem prvestvu.

Za glavnog arbitra derbi susreta 17. kola Super lige imenovan je Novak Simović iz Lovćenca, a pomagaće mu Dejan Petrović i Darko Savović. Ulogu četvrtog sudije obavljaće Ilija Brdar.

Jedina utakmica 17. kola koja će biti odigrana u nedelju predstavljaće duel trećeplasiranog Partizana i "fenjeraša" iz Vranja. Utakmicu Partizan - Dinamo sudiće Nenad Minaković iz Novog Sada sa pomoćnicima Draganom Peranovićem i Svetlanom Bilić.

Sudije 17. kolo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 22.11.2018
18:44

Bruka i sramota.

avatar
Man united
Friday, 23.11.2018
16:44

Овај коментар би оставио који год судија био одређен.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 23.11.2018
16:55

Nije tacno, ne bih imao nista protiv Lukica:-D Moja greska za ovo, mislio sam da je odredjen mazic, a to mi smetalo jer bi ga nadlezni odredili samo da biste se vi i i radnicki narugali Partizanu, ali, tek to sto je nemoguce da se desi, vama ne moze da sudi taj covek jer ste ovde zagospodarili.