Deko i Partizan - Nije gotovo! Slavni Portugalac otkrio kakve planove ima sa crno-belima!

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.11.2018.
10:31
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Tri dana je proveo u poseti Partizanu, šta sada sledi?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Nekadašnji vezista Porta, Barselone i Čelsija, 41-godišnji Portugalac Deko, proteklog vikenda boravio je u trodnevnoj poseti Partizanu, u sklopu koje je prisustvovao i prvenstvenoj utakmici u kojoj su crno-beli deklasirali Dinamo iz Vranja sa 6:0.

Prethodno se upoznao i sa ''Zemunelom'', a između ostalog, uspomena na ovu posetu je i crno-beli dres sa brojem 10  i njegovim imenom, koji je dobio na poklon.

Ali, Deko je po završetku ove posete otkrio i da bi njegova saradnja sa Partizanom tek mogla da započne!

''Imam neke prijatelje u Beogradu, i prvi razlog je da posetim njih. Sada radim sa fudbalerima, agent sam mnogim igračima, a Partizan je jedan od velikih klubova, koji ima mnogo talenata, ima mnogo fantastičnih igrača.

Srbija je inače i fudbalska zemlja i zato sam i ovde.

Predsednik Milorad Vučelić i direktor kluba Miloš Vazura, kao i celo rukovodstvo su me ljubazno primili, ovo je prva poseta, verujem ne i poslednja. Nadam se da ćemo raditi nešto zajedno, sada sam tu da bih video kako se ovde radi'', izjavio je Deko za ''Novosti''.

Naravno, tokom posete bilo je neminovno podsećanje na njegovo gostovanje u Humskoj iz 2003. kada je njegov Porto igrao 1:1 sa Partizanom u prvom kolu Lige šampiona.

''Sećam se da je Partizan imao fantastičan tim i da je naša grupa bila izuzetno teška, bili su tu Real Madrid, Olimpik iz Marseja i Partizan. Kad se sve to uzme u obzir, Partizan je bio veoma dobar i bilo je dosta teško igrati u Beogradu.

Bilo je tu veoma dobrih igrača, jedan od njih je bio sportski direktor Iliev, a mislim da jedan od njih i dalje igra i da je kapiten'', naglasio je Deko, misleći naravno, na Sašu Ilića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zeljko Trisic
Tuesday, 27.11.2018
22:08

"Dosao sam da vidim kako se to ovde radi" i kad je video sad nece da ide:D:D Lakse zaraditi milionce nego u Real Madridu:D

avatar
RIP KOBE
Tuesday, 27.11.2018
15:05

bolje i deko nego ramadani i ostali prevaranti!

avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 27.11.2018
12:11

Interesantna posjeta, ovaj je izgleda nanjusio gde se moze jeftino naci dobra roba