Dekijeva Zvezda, dominacija u odbrani se nastavlja!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 03.03.2020.
12:19
Izvor: Sportske.net

Odbrana je bila najveći fokus i Vladana Milojevića u periodu dok je vodio crveno-bele.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Ekipa Crvene zvezde nastavlja sa dobrim igrama u drugoj polusezoni, makar kada se radi o igrama na njihovoj strani terena. Crvena zvezda igra fantastičnu odbranu, a tu se vidi i pečat novog trenera Dejana Stankovića koji je očigledno dosta radio na taktici.

Dokaz - tri utakmice sa ekipama iz vrha tabele i tri utakmice u kojima nije primljen gol.

Protiv Čukaričkog, Vojvodine i Partizana Crvena zvezda nije primila niti jedan gol, a Milan Borjan nije imao mnogo posla. Svega četiri odbranjena udarca.

Inače, u ovim duelima, Crvena zvezda je osvojila sedam bodova što bi borbu za titulu moglo da učini manje zanimljivom.

Crvena zvezda je nakon utakmice protiv Partizana zadržala prednost od 11 bodova, pa mirno ulazi u nastavak sezone.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 03.03.2020
21:10

Jel mislite na ona dva nedosuđena penala za čukarički i nepokazane crvene kartone Gobeljiću i Milunoviću ili 10-ak nedosuđenih slobodnjaka za vojvodinu (čitaj Drinčića) i nepokazane crvene kartone Petroviću i Milunoviću ili za 50 prekršaja dosuđenih za zvezdu u Inđiji ili 5 nepokazanih crvenih kartona (Gobeljić, Degenek, Rodić, Rodić i jovančić) i 4 nepokazana žuta pride zvezdi protiv Partizana ili za slobodnjak na 17 m od gola zvezde za Partizan kada je Gobeljić igrao rukom? Koliko bi realno zvezda primila golova u ovih 4 utakmica? 2 od čukaričkog samo zbog penala, a da ne uzimamo u obzir da ni čukaričkom ni vojvodini nije dozvoljeno da igraju protiv zvezde kao ni Partizanu zbog nedosuđenih prekršaja za njih ili izmišljenih za zvezdu. Koliko bi golova dao Drinčić iz 10-ak slobodnih udaraca sa 18-25m? Kako bi zvezda uopšte igrala sa 2 igrača manje, odnosno 1 u odnosu na vojvodinu? Kako bi igrala protiv Partizana bez nekažnjenih nedozvoljenih prekršaja ili koliko bi golova primila da su kažnjavani žutim odnosno crvenim kartonima. Možda bi primila 5, možda 10, možda 15 golova u ove 4 utakmice. To niko ne može tačno da zna i ne znam na osnovu čega se prave zaključci i vrše analize. Pitam se i da li će Savo da izađe i kaže nismo imali trku protiv zvezde. Kakvu trku kada je igra aktivno trajala 60 minuta u kojima nije bilo moguće igrati, nije bilo moguće trčati jer niko nije trčao bez lopte jer su svi znali da će onaj na koga ide lopta biti fauliran i tako celu utakmicu. Ovo kako se zvezdi sudi je sramota nazivati fudbalom, ovo što zvezda igra nema veze s fudbalskim pravilima, oni su izgubili svaku trunku realnosti šta je faul, šta je žuti karton, šta je crveni karton, šta je penal, šta nije penal, šta je duel, šta je čist start, izgubili su pojam o tome šta je fudbal.

avatar
Friday, 06.03.2020
10:24

Indirekt bi bio sviran zbog ruke:-D

avatar
Saturday, 07.03.2020
12:06
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 06.03.2020
19:54

Jedino ako su vratili to pravilo na snazi, odavno je promenjeno da se nakon ruke svira indirekt u pravilo da se svira slobodan udarac.

avatar
Nenad Nikolic_fb
Tuesday, 03.03.2020
20:23

Koje bacanje prasine u oci ... Milunovic deo te odbrane ? Taj sto ga je doveo i dao mu platu treba da odgovara pred nekim sudom ....uzas

avatar
Dorotej
Tuesday, 03.03.2020
19:00

Kakva crna dominacija! Ovakvo spinovanje mi se čini neukusno. Protiv Partizana je bilo više katastrofalnih grešaka u odbrani. Zadnja linija sa veznim igračima neznaju da iznesu loptu kad protivnik igra presing. Da smo imali ozbiljnijeg protivnika iz Evrope, uvalili bi nam ladno 4-5 komada samo zbog grešaka odbrane.

avatar
gaja
Tuesday, 03.03.2020
17:30

...A HA .... TO JE ZBOG RUKOMETAŠA ...JEDAN DOZVOLJEN U FUDBALU SAMO ZA ODABRANE.....A AAAHA MOŽDA BI ODBRANIO PENAL....BUDI KAO NOVINAR POŠTEN....ps najgore je u životu stideti se samog sebe ...

avatar
miki2
Tuesday, 03.03.2020
16:00

Da li je neko gledao derbi, mozda zvezda nije primila gol al odbrana daleko od toga da je bila dobra.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 03.03.2020
15:01

Marakna je opet neosvojiva tvrdjava.

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 03.03.2020
14:08

Ja volim cvrste ekipe, koje polaze od jake odbrane. Kad je odbrana uigrana i radi kako treba, stovri se uvijek i prostora u napadu, a sa supljom odbranom i Barsa zacas dodje u situaciju da mora da juri prednost. Naravno da postoje i drugacija vidjenja, ali sto se mene tice, kuca se gradi od temelja, samo naprijd Deki!

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 03.03.2020
13:24

Vise srece nego pameti to ti je doninacija u odbrani,kad imas panja Milunovica koji svima unese nesigurnost!