Dekijev debi iz snova, neki novi klinci i Zvezdinih +14 na startu proleća!

Autor: Milovan Longinov
subota 15.02.2020.
16:26
Izvor: Sportske.net

Pobeda Crvene zvezde na debiju Dejana Stankovića na startu drugog dela prvenstva.

Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u gostima ekipu Čukaričkog rezultatom 2:0 (2:0) u 21. kolu Superlige Srbije.

Crveno-beli su od početka krenuli žestoko i posle samo 245 sekundi došli do vođstva. Nakon centaršuta Ričmonda Boaćija sa desne strane, Nikolić je uz malo sreće postigao prvi pogodak na meču, pošto je lopta na putu ka golu pogodila jednog domaćeg igrača i promenila smer.

Gosti su nastavili da pritiskaju, usledile su nove dve prilike, projektil Gobeljića sa distance, a potom i pokušaj Degeneka posle kornera, kada je glavom zamalo bio neprecizan.

I onda, najlepši trenutak na meču, u 13. minutu, Petrović je raspalio sa blizu 30 metara i postigao efektan pogodak. Oba pogotka crveno-belih starta utakmice pogledajte OVDE.

Tu nije bio kraj uzbuđenjima u prvom poluvremenu, već u 18. minutu Gobeljić i Birmančević su se povlačili u kaznenom prostoru gostiju, ali nije bilo penala za Čukarički.

Na drugoj strani nije bilo dileme, u finišu prvog poluvremena, Šapić je igrao rukom u šesnaestercu, a sudija Grujić pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo Ben, ali je njegov loš udarac pročitao golman Petrović.

Drugo poluvreme nije bilo ni blizu uzbudljivo kao prvo, naročito posle povratka igrača iz svlačionice. Veća uzbuđenja gotovo da nismo videli sve do 65. minuta kada je usledila nova sporna situacija u kaznenom prostoru Zvezde. Ovaj put je pao Kovač posle duela sa Degenekom, ali sudija Grujić ponovo nije imao dilemu.

Čukarički je najbolju priliku imao u 74. minutu, kada je Kajević proigrao Ndajea, koji vara Degeneka, ali Borjan reaguje u pravom trenutku pa rezultat ostaje 0:2.

Minut kasnije, uzvratila je Zvezda, Boaći je zatresao mrežu Petrovića, ali je pogodak poništen zbog ofsajda.

Stanković je odlučio da napravi dve promene, pa su Bena i debitanta Gavrića zamenili Simić i Mateo Garsija i upravo je on imao sledeću priliku u 80. minutu, ali je na mestu Petrović.

Tri minuta pre kraja i Pavkov menja Boaćija, ali više nije bilo promene rezultata.

Zvezda je ovako pobegla Partizanu na +14, pa su crno-beli pod dodatnim pritiskom pred sutrašnji meč sa Radnikom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

39 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 16.02.2020
12:30

Na Dekijevom debiju potez utakmice je bio onaj volej Gobeljica i fantasticna odbrana golmana Petrovica.

avatar
Dorotej
Sunday, 16.02.2020
10:19

Pojavila se plejada navijača Partizana koja piše kilometarske analize o Zvezdinim utakmicama. Vide ono što žele da vide i o tomu pletu teorije zavere. Paranoja je zahvatila njihov klub u celini pa čitam pred utakmicu sa Radnikom izjave igrača da SAMO PROTIV NJIH igraju protivnici maksimalno angažovani. Po celoj vertikali Partizanu ne postoji samorefleksija, u prevodu što narod kaže, prvo sredi pred svojim pragom, pa govori o drugim. Mržnja kao takva nikom dobro nije donela.

avatar
Zvezdo Zvezdana
Sunday, 16.02.2020
01:55

Grobari možete da se sagnete

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 16.02.2020
00:58

Opet gomila ljepih komsija na vestima o Zvezdi.

avatar
Brajkoo
Saturday, 15.02.2020
20:44

I opet sudije...moze na klupi da sedi i Nada Macura

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 16.02.2020
00:54

Jeste, clan navijacke grupe grobari Cokot je ostetio Zvezdu kad je Simicu svirao nepostojeci ofsajd ljepi.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 16.02.2020
12:31

Sad kukate sto vam nije bio od pomoci ni vas covek, a clan navijacke grupe grobari Cokot ljepi.

avatar
Michael
Saturday, 15.02.2020
20:09

Deki Deki, Deki ... preteraste s' tim ... kao da je Mesi ili Ronaldo!

avatar
aleksbn
Saturday, 15.02.2020
20:07

Prvi gol je Cirkovic asistirao Nikolicu kao da je namjerno (wink), a za drugi gol svaka cast Petrovicu. Penal nad Birmancevicem bi, da je obrnuta situacija, sudio 200%. Nastavljamo napredno i u drugoj polusezoni!

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 15.02.2020
19:24

Opet sve po starom, penali za CZ, ali ne i očigledni penali za protivnika...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 16.02.2020
00:55

Opet po starom, navijas za partizan, a zivot posvetis Zvezdi ljepi.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 16.02.2020
12:32

To sve su mogli da vide samo oni sto su ispunjeni zlobom, zavisti, ljubomorom i patoloskom mrznjom prema Zvezdi ljepi.

avatar
Vladkoljac
Saturday, 15.02.2020
19:12

Nikakvu ja promjenu u igri nisam primjetio,kao da je Milojevic vodio ekipu.

avatar
2012/2013-2019/2020
Saturday, 15.02.2020
19:08

''Nije ni bitno da li je bio ofsajd ili ne (iako se iz aviona videlo da je bio) ionako su SVI zadovoljni'', poslednje reci (u prenosu) komentatora na O2.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 16.02.2020
00:55

Tako je nista to nije bitno, ali je bitno da ti gledas sve Zvezdine utakmice ljepi.

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 16.02.2020
01:14

Ti si malo ozbiljniji od ovoga da se ovako izlupetas za ofsajd,ali dobro vruce glave,ponela te mrznja :D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 15.02.2020
18:37

Ništa se nije promenilo, ostala si uvek ista: 2 nedosuđena penala za čukarički i pritom nepokazani žuti kartoni tada Gobeljiću i Degeneku, zatim još u prvom poluvremenu nije pokazan drugi žuti Gobeljiću kada je s leđa faulom zaustavio Birmančevića, pa zatim treći žuti u drugom poluvremenu zbog identične situacije, pa onda četvrti žuti zbog udaranja rukom u glavu Kovača – nijedan žuti mu nije dao ”Grobar iz Čokota”, a zapravo dokazani zvezdin sudija. Nije dao ni Rodiću ni Milunoviću zbog prekršajima kojima ne dozvoljavaju opasnije napade čukaričkog. Malo je bilo Grujiću 2:0 ostvarenih uz pomoć desnog beka čukaričkog koji je prvo pokušao da asistira, a onda je i sam dao autogol i golmana koji je uspeo da ga lobuju na 1m od gol-linije, te je ”Grobar iz Čokota” dosudio penal za napucanu loptu u ruku koja bi završila 5m van gola, dosudio je i još jednom napucanu ruku na ivici šesnaesterca čukričkog, dozvolio i čist prekršaj Petrovića za kontru 3 na 1, dozvolio zvezdi da igra odbranu uz prekršaj tokom celog prvog poluvremena, a čukaričkog ni da regularno oduzme loptu jer su to po pravilima Grujića bili prekršaji. Zar je neko nešto drugo očekivao od tima koji ne može bez sudija da dobije ni Inđiju, ni Napredak, ni rad, ni javor, ni voždovac, a sada ni čukarički, ovo je tim za borbu za ostanak koje su sudije napravile liderom prvenstva. Srpski Kalčopoli zvezdu će da boli.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 16.02.2020
00:56

Bolece vas ljepi jos dugo, dugo jer i niste za nista drugo.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 16.02.2020
12:25

Prolece dolazi, a pored kuce cveca jaka zima, minus 14 na termometrima, a ljepi troluju na Zvezdinim vestima.

avatar
Petar Petar
Saturday, 15.02.2020
18:02

Ma farsa ko i sve u ovoj drzavi. Igraci Cuke u prvom poluvremenu kao da im neko stavio dzak od 50 kg na ledjima da trce sa njim. Utakmica ko utakmica, klasicna zvezdina, dva slucajna gola gde kod prvog jedan igrac napravi tri katastrofalne greske u roku od pet sekundi koje ne bi trebao za celu sezonu. Uspava se da ne bude ofsajd, pa promasi loptu na izbijanju i kao krem zakaci loptu i prevari svog golmana. Dve sumnjive situacije pred golom Zvezde, pri cemu druga nije sumnjiva jer je penal kao kuca i jedna pred golom Cuke koja je naravno penal bez razmisljanja. Naravno, taj penal bi mozda bio i validan da se je i Degeneku svirnuo, ovako, ponovo klasicno navlacenje. Sve u svemu, niko nije nista drugo ni ocekivao da ce se desavati i tako ce biti sve do derbija. Zvezda jeste bila bolja danas, ali to sto je neko bolji na terenu ne znaci da ne sme kiksnuti. Znaci, da je svirnut penal Cuki, ko zna, bar bi bilo neizvesno, ovako im ne daju ni u neizvesnu zavrsnicu da udju. Ono sto bode oci i zbog cega sama desavanja na terenu i nisu bitna ni malo je to da onakav penal ne bi bio svirnut protiv Zvezde za ono igranje rukom, potpisujem,a onaj prekrsaj Degeneka bi bio penal uz zuti karton. I kada se te dve situacije uzmu u obzir utakmica kao utakmica je totalno nebitna, jer jednostavno igrati protiv ekipe kojoj nece dozvoliti ni da ima probleme, a ne da kiksne je iluzorno. Zato svi u utakmice sa Zvezdom ulaze sa pola gasa, sto bi se lomatali bezveze kad se kraj zna. Znaci, igrala Zvezda lose, ili dobro to je totalno nebitno za rezultat. Pogurace se taman koliko treba cak i na 2:0 za nju, a da je nereseno to bi tek bio cirkus...

avatar
Marko Kralj
Saturday, 15.02.2020
17:51

Ben vec koji penal masi. Sto uopste on sutira.

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 15.02.2020
17:41

Prvo poluvreme jako dobro,dosta brza igra sa kratkim pasovima,izgledalo je dosta dobro,agresivnost takodje na zavidnom nivou,za ovo kratko vreme koliko rade sa Dekijem i vise nego zadovoljavajuce.Moram da pohvalim Nikolica,bravo mali,samo nastavi tako.

avatar
Dorotej
Saturday, 15.02.2020
17:41

U drugom poluvremenu je bio to Milojev fudbal, dosta kilavo. Treba Stanković da ih navikava da utakmica traje 90 minuta. Ne treba padati u euforiju zbog prvog poluvremena.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 15.02.2020
17:39

Nije Grujić ni klinac, niti je danas debitovao, ali po ko zna koji put je pokazao da je najbolji zvezdin igrač kada sudi, a da li je derbi iz snova da protivniku ne dosudi sudija 2 penala (pre obostranog povlačenja je Gobeljić načinio penal povlačenjem za ruku Birmančevića), da ne isključi Gobeljića još u prvom, a u drugom je zaslužio još jedan crveni zbog takođe dva žuta, da dosudi penal za napucanu ruku koju igrač pokušava da skloni dok lopta ide 5m pored gola i još na desetine sličnih stvari moraćemo da pitamo samog Dejana Stankovića. Inače veoma sam zadovoljan kvalitetom zvezde bez njenog najboljeg igrača - sudije.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 16.02.2020
00:57

Kad neko odluci da mrzi Zvezdu taj mora da bude svestan da to snosi i odredjene posledice, ali samo nastavi jer mnogo si nam talican ljepi.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 16.02.2020
12:26

Ziv nam ti bio jer mnogo si nam talican ljepi.

avatar
Žarko Petrović
Saturday, 15.02.2020
17:35

Boaci i Gobeljic su cirkus od igraca. Ben los, ali daleko bolji od njih. Steta sto ce otici bez obestecenja, ali ne treba bacati pare na produzetak ugovora. Igru nam nose najmanje placeni igraci, Nikolic, Petrovic i Gavric. Tako da ce nam budzet biti dosta rasterecen kad se najure ovi propaliteti. Gajic je vec tu umesto Gobeljica, Garsiju ostaviti dok ne dodje Radulovic do prvog tima, a u spica uloziti dosta para i dovesti kvaliteto pojacanje