Deki uz Krstajića: "Pustimo Mladena da radi svoj posao"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.11.2018.
14:28
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dejan Stanković smatra da su priče o smeni selektora Krstajića preuranjene i da bi mu trebalo dati podršku.

Epa/Jean-Christophe Bott
Epa/Jean-Christophe Bott

Povezane vesti

Priče o mogućoj smeni selektora "Orlova" Mladena Krstajića iznenadile su bivšeg kapitena "Orlova" Dejana Stankovića.

Deki je prisustvovao otvaranju 7. međunarodnog sajma sporta, a tom prilikom izneo je svoj stav o aktuelnoj situaciji u reprezentaciji Srbije.

"Cilj je ispunjen osvajanjem prvog mesta u grupi Lige nacija. Utakmica protiv Litvanije je bila lepa, uprkos teškom vremenu. Imamo duplu šansu da obezbedimo plasman na Evropsko prvenstvo. Svaka čast Mladenu Krstajiću i momcima. Idemo dalje", kazao je Stanković, a prenosi "Blic".

Činjenica je da je reprezentacija ostvarila ciljeve zacrtane pre starta Lige nacija, ali isto tako deluje da Savez sprema zamenu za Mladena Krstajića.

"Nisam čuo šta se dešava u Savezu. Iznenađen sam tom informacijom. Hajde da pustimo da prenoći, pa da vidimo šta se dešava. Cilj je ispunjen. Sada će biti žreb, pa da pustimo Mladena da radi svoj posao. Iznenadila me je priča o njegovoj smeni. Ne verujem u to. Treba dati vremena i njemu i Savezu i igračima da se odmore" zaključio je Stanković.

Osim priče o mogućoj smeni na kormilu nacionalnog tima danas se piše i o sukobu Mijata Gaćinovića i Mladena Krstajića u poluvremenu duela sa Litvanijom.

Selektor još uvek nije rekao svoje na tu temu, a šta je Mijat Gaćinović imao da kaže mogli ste da pročitate OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Friday, 23.11.2018
19:34

Postavljanje Krstajića je bilo prvorazredno negativno iznenađenje, kockanje sa nacionalnim timom, preuzimanje rizika da se baš obrukamo, posle dugog odsustva sa SP-a. Međutim - to se nije desilo. Čovek je normalno vodio reprezentaciju na SP, a nastavio i mnogo bolje, planski podmlađujući tim, šireći bazu potencijalnih reprezentativaca i, usput, postižući rezultat. Deki - govori normalno. Možda se njemu ne sviđa Krstajić, ali koji argument da se protiv njega iznese? Nema. To što se vodi besomučna kampanja protiv njega već mesecima - ne utiče na čoveka koji je i finansijski i na svaki drugi način - nezavisan. Verovatno je moguće naći boljeg selektora, ali sad, posle niza pozitivnih stvari koje je uradio, zašto ga menjati?

avatar
T. Henry
Friday, 23.11.2018
23:38

Koju je bazu proširio? Ko je sem Rukavine jos dobio priliku na desnom beku? A Rukavina ne zna osnovnu stvar a to je prijem i vođenje lopte i jos je mator. Onda zašto ne dobija priliku najbolji strelac bundes lige? Ne kazem da mora odmah u prvu postavu ali da udje bar pola sata u drugom ili da se upari sa Mitrovicem. Nisam za smenu kad je vec dobio priliku i nije se obrukao ali ima puno nedostataka koje ne rešava jer je tvrdoglav

avatar
DekiStankovic5
Saturday, 24.11.2018
04:52

Ja se slazem za Rukavinu ali daj mi dva imena koja mogu da ga zamene a da im je to prirodna pozicija???

avatar
prike
Friday, 23.11.2018
16:40

Cak i ako ne zna? E, Deki, Deki. I tebe su uzeli pod svoje.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 23.11.2018
16:13

Bez ikakve dileme svi treba da budu smenjeni iz FSS!

avatar
Zauvek Plavac
Friday, 23.11.2018
15:58

Deki, nije ti ovo oglašavanje trebalo...