Deki o Makedi, dolazi li u Zvezdu?

Autor: Darko Mitrović
petak 31.07.2020.
16:00
Izvor: Sportske.net

Informacija koja je prethodnih dana izazvala veliku pažnju.

Epa/Magi Haroun
Epa/Magi Haroun

Povezane vesti

Crvena zvezda je odradila veliki deo posla kada su u pitanju pojačanja ovoga leta, ali se stiče utisak da još uvek nije rešeno pitanje najisturenijeg napadača.

Trener Dejan Stanković tu ima i Tomanea, i Pavklova, Boaćija i mladog Krstovića, ali Pavkov i Boaći ''merkaju'' ponude iz inostranstva, očekuje se nmjihov odlazak, dok Tomane koji je najviše dobijao šansu na pripremama, nikako da golgeterski proradi.

Zato se očekuje još jedno pojačanje u špicu, a prema informacijama grčkih medija Zvezdina želja je Federiko Makeda, italijanski napadač iz Panatinaikosa.

''Ne pratim grčke medije...'', počeo je trener Crvene zvezde Dejan Stanković na pitanje novinara tokom današnje konferencije za medije, a onda je nastavio nešto konkretnije.

''Makeda je neko koga sam ispratio i dok je bio u Junajtedu. Tada je bio klinac, mali, željan dokazivanja, a poslednju sezonu u Panatinaikosu je odigrao stvarno dobro. Ne znam... ja sam svakodnevno u kontaktu sa ljudima iz kluba, radimo na svim poljima... Ako nešto bude, obavestićemo, nema tu šta da se krije. Ako neko dolazi, ne možemo da ga sakrijemo'', izjavio je Stanković.

Makeda će u avgustu napuniti 29 godina, a u prošloj sezoni je na 37 mečeva za Panatinaikos postigao 15 golova, uz četiri asistencije.
-
Baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 31.07.2020
18:31

Нападаче као да немамо.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 31.07.2020
16:32

Kao sto sam rekao zvezdin plan je dovede ceo novi tim, a iako im je racun u blokadi i nemaju nikakvih prihoda potpisuju nove igrace jer znaju da ce biti licencirani, kako i ne bi kada je sin Zvezdana Terzica u komisiji FSS za licenciranje, a zvezdasi u vrhu UEFA tako da se ne pokrece ni pitanje krsenja FFP.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 31.07.2020
16:03

Dobar igrac za nase lige